Nowe forum techniczne
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Nowe forum techniczne
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Home-Lab.
To nowe forum na ktore bardzo zapraszam. Tematyka raczej techniczno naukowa. Postawiona na kreatywne tworzenie w domowym zaciszu. Ma za zadanie jednoczyc ludzi ktorzy buduja dziala magnetyczne, lampy plazmowe, roboty, maszyny cnc, lasery, dziala pneumatyczne, uklady elektroniczne i wszystko w tym guscie, aby dizelic sie swoja wiedza i pomoca. W polskim internecie niewiele mozna znalezc na ten temat wiec mysle ze forum ma dobre zalozenia.[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jest tam dzial o metlaurgii, kniofemakingu i obrobce, po za tym dzialy o narzedziach i maszynach, czyli duzo miejsc gdzie mozna wszczac dyskusje na temat dotyczace i pomocne przy wykonywaniu nozy. Zapraszam.
Home-Lab.
To nowe forum na ktore bardzo zapraszam. Tematyka raczej techniczno naukowa. Postawiona na kreatywne tworzenie w domowym zaciszu. Ma za zadanie jednoczyc ludzi ktorzy buduja dziala magnetyczne, lampy plazmowe, roboty, maszyny cnc, lasery, dziala pneumatyczne, uklady elektroniczne i wszystko w tym guscie, aby dizelic sie swoja wiedza i pomoca. W polskim internecie niewiele mozna znalezc na ten temat wiec mysle ze forum ma dobre zalozenia.[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jest tam dzial o metlaurgii, kniofemakingu i obrobce, po za tym dzialy o narzedziach i maszynach, czyli duzo miejsc gdzie mozna wszczac dyskusje na temat dotyczace i pomocne przy wykonywaniu nozy. Zapraszam.
Napisano Ponad rok temu
Re: Nowe forum techniczne
a ja myslalem ze tu nie wolno reklamowac innych forów...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nowa pochwa dla CS All Hunter Terain
- Ponad rok temu
-
hartowanie mieczy
- Ponad rok temu
-
Mój pierwszy...
- Ponad rok temu
-
Siekiera :) (nóż)
- Ponad rok temu
-
NÓŻ ????!!!!!
- Ponad rok temu
-
noz do rzucania
- Ponad rok temu
-
Mój pierwszy nóż (jeszcze w trakcie produkcji)
- Ponad rok temu
-
Mój pierwszy nóż (jeszcze w trakcie produkcji)
- Ponad rok temu
-
takie dziwne.... noze brzydale
- Ponad rok temu
-
styl fanasy..
- Ponad rok temu