Wandy poza OWGP Pride
Napisano Ponad rok temu
Źródło: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdro 600
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pride za bardzo sepi przez co widowisko na tym, ucierpi. mam nadzieje, ze nie zarobia za wiee chociaz niestety pewnie publika bedzie.
jak dla mnie turniej bedzie mial niski poziom a przynajmniej nie taki jaki mogl by miec.
nie bedzie Shoguna,Hendersona, Gomiego(chyba przez poraze z Aurelio), Fedora (ciekawe jak rozwiaza jego dolaczenie do 2 rundy), Wanda i Noga czyli:
mistrza gp WW
mistrza gp LW
mistrza gp MW
mistrza MW
bylego mistrza HW
i mistrzaHW i gp HW
jak dla mnie dretwa rozpiska, bez tych zawodnikow haslo z plakatu "who is the world's absolute fighting champion" jest mocno naciagniete:/
poza tym w turnieju wymienil bym:
Minowa - fajnei, ze wygral z Giantem no ale nie jest to za wielke osiagniecie. przegral z Sakiem ale wzieli go chyba dlatego, ze podczas walki publicznosc skandowala "minowa minowa"
Nishijame - jakim cudem koles, ktory ma rekord 0-1-0 startuje w turnieju o miano "najlepszego fightera na swiecie"???
James Thompson - no fajnie ma rekord 12-2-0 ale z kim ona walczyl? przegral nawet z Alexem, ktorego w klasyfikacji HW nie umiescil bym w pierwszej 5(zreszta nie tylko ja). Chyba jak MInowa zaslurzyl sobie na turniej wygrana z Giantem
zastanowil bym sie jeszcze na Werdum i Barnettem a zamiast w/w wstawil bym wczesniej wymienionych mistrzow wag i Arone + w rezerwie MInotoro Nogueire.
wypowiedzcie sie panowie jak wam sie widzi ten turniej bo dzisiaj(jak dla mnie) jego prestiz bardzo zmalal:/
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jak Mino nie wystapi to...ja pierdole masakra, nie mam słów - były mistrz HW, koleś drugi w Pride(i pewnie na swiecie)...cos sie japoncom w głowach przewraca!!!
Edyta: Chciałbym aby zawodnicy(czołowi) MMA zarabiali w koncu tyle co czołowi bokserzy...był by spokuj, i nie było by takich "niespodzianek" :?
Napisano Ponad rok temu
a ja zaczalem znowu ogladac UFC i pierwsza plyta UFC 57 jest calkiem niezla i wracam po kilku miechach olania dugiej najlepszej gali na swiecie
a Pride w kule leci. do dupy takie GP.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC 60 [27 V 2oo6]
- Ponad rok temu
-
Dla fanow Fedora Emelianenki.
- Ponad rok temu
-
How to watch mma fight - poradnik
- Ponad rok temu
-
Bokserski debiut Belforta-video
- Ponad rok temu
-
Gigant w MMA
- Ponad rok temu
-
Full Contact Początek 2 w Klubie Pulsar Poznań 28 maja!!!
- Ponad rok temu
-
Konfrontacja Sportów Walki - 27 maja 2006
- Ponad rok temu
-
Walki Nastuli w Pride
- Ponad rok temu
-
Puchar Polski Amatorskiej Ligi Mixed Martial Arts
- Ponad rok temu
-
Paweł nastula- 20 walk, urywki