Siekiera :) (nóż)
Napisano Ponad rok temu
co wy na to???
to taka mała siekierka
gruba 5mm
ostrze 200mm
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Ale moim zdaniem jeszcze lepiej by sie prezentował z gardom
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

kumple mi noze rysuja a ja je robie podoba sie.. to sprzedaje a jak nie to dla mnie... jak coś chcesz to przyśli mi projekt zrobie pokarze na forum a jak sie spodoba to ci go przesle??
Napisano Ponad rok temu
 chciałem "wystrugać" koledze na urodziny coś podobnego... 1maja wiec spokojnie zdążę skończyć ?
  chciałem "wystrugać" koledze na urodziny coś podobnego... 1maja wiec spokojnie zdążę skończyć ?  .
 .Wprowadze kilka zmian i będzie gites do tego jakieś fajne mieszkanko i na prezent jak znalazł
 .
 .

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 przydała by sie opcja edycji postów ale to tak oftopic
 przydała by sie opcja edycji postów ale to tak oftopic

Napisano Ponad rok temu
 sie zrobi z czasem.
  sie zrobi z czasem.Ja dzisiaj już znalazłem płaskownik narysowałem kształt zmieniłem nieco rękojeść zrobie troche inny szlif i grawerka to będzie sentencja z języku Elfickim lub j. Krasnoludów.
niestety nie mam szlifierki stołowej chwilowo i wszystko pilnikami yh zaj.. sie idzie
 . Ale 30% zrobione... sąsiedzi się plują, że u mnie w domu to cały dzień słychać tylko ten pilnik ;-/
 . Ale 30% zrobione... sąsiedzi się plują, że u mnie w domu to cały dzień słychać tylko ten pilnik ;-/

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 NÓŻ ????!!!!! NÓŻ ????!!!!!- Ponad rok temu 
- 
			 noz do rzucania noz do rzucania- Ponad rok temu 
- 
			 Mój pierwszy nóż (jeszcze w trakcie produkcji) Mój pierwszy nóż (jeszcze w trakcie produkcji)- Ponad rok temu 
- 
			 Mój pierwszy nóż (jeszcze w trakcie produkcji) Mój pierwszy nóż (jeszcze w trakcie produkcji)- Ponad rok temu 
- 
			 takie dziwne.... noze brzydale takie dziwne.... noze brzydale- Ponad rok temu 
- 
			 styl fanasy.. styl fanasy..- Ponad rok temu 
- 
			 hartowanie nozyków hartowanie nozyków- Ponad rok temu 
- 
			 skora dostepna skora dostepna- Ponad rok temu 
- 
			 sprzet typu BHP sprzet typu BHP- Ponad rok temu 
- 
			 Trzeci hidden-tang.. Trzeci hidden-tang..- Ponad rok temu