PRIDE TOTAL ELIMINATION ABSOLUTE 2006
Napisano Ponad rok temu
5 maja mamy pierwszą rundę turnieju bez podziału na kategorie wagowe.
Znamy już 2 pierwsze pary:
CroCop vs. Ikuhisa "Punk" Minowa
Aleks vs. Josh Barnett
Źródło: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdro 600
Napisano Ponad rok temu
Aleks vs Josh - stawiam na Aleksa mam nadzieje ze dla Josha znowu bark nie pojdzie.
Napisano Ponad rok temu
A tu to nie wiem. Chcialbym zeby Josh rozsmarowal Aleksa po ringu.
Napisano Ponad rok temu
Minova vs Crocop - cos mi sie wydaje że to bedzie egzekucja (ale bede za Minową - nie cierpe Crocopa buca jedego).
A Yoshida vs Nishijima - po doskonałym debiucie Nishijimy można liczyc na jego zwycięstwo (chyba że Yoshi konsekwentnie zmieli go w parterze)
Napisano Ponad rok temu
hm, po ostatniej gali Yoshida stal sie jednym z moich ulubiencow- postepy jakie poczynil wcisnely mnie w fotel. Chce jego zwyciestwaBarnett może śmiało dac sobie rady z Aleksem.
Minova vs Crocop - cos mi sie wydaje że to bedzie egzekucja (ale bede za Minową - nie cierpe Crocopa buca jedego).
A Yoshida vs Nishijima - po doskonałym debiucie Nishijimy można liczyc na jego zwycięstwo (chyba że Yoshi konsekwentnie zmieli go w parterze)
Napisano Ponad rok temu
Aleks vs. Josh - generalnie zlewam tą walkę bo ani Josh ani Aleks nie mają w mojej opini szans na wygraną w turnieju.
Pozdro 600
Napisano Ponad rok temu
no dajcie spokoj
koels szacunek ma dla wszystkich a nie krzyczy a potem dostaje jak polowoa murzynow
stawiam ze mirko nalomocze albo inny slowianin bo jak wiadomo my slowianie jestesmy panami
Napisano Ponad rok temu
Miroko vs Minowa - nie bedzie lekko(jak z Sakuraba) ale Mirek wygra. to ze Minowa wygral z G.Silva o niczym nie swiadczy, z nim wszyscy wygrywaja:D w a Pride jest bo jest wielki a japonce maja kompleksy i lubia ogladac mutanoto
Yoshida vs Nishijima - mimo dobrego debiuty Nishijamy wynik jego 2 walki bedzie taki jak pierwszej. nie ma szans w parterze z Yoshim a on mu parteru nie odpusci jak Hunt
Aleks vs. Josh Barnett - sredniacy:/ oboje przegrali z Miroslawem ale sa na podobnym poziomie. to taka koncowka ekstraklasy mysle, ze Barnett wygra przez decyzje.
czekamy na dalsza rozpiske
Napisano Ponad rok temu
wiesztak tak "unknow" i swiadczy o tym nasza sytuacja policztyczna....
dominacja w MMA to jednak slowianie: scisla czolowka Fedor, Mirek, Andriei, Igor, Sergiej, Alex.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no nie do konca, Mirek jest poludniowytiaaa szkoda tylko ze to wschodni slowianie
Napisano Ponad rok temu
tak tak "unknow" i swiadczy o tym nasza sytuacja policztyczna....
Jak i etymologia słowa Słowianin :twisted: :wink:
CroCop vs. Minowa - myślę że walka zakończy się drugim zgonem w historii MMA
O kurna, najlepszy komentarz do tej walki jaki dotychczas widziałem
Napisano Ponad rok temu
Perun jest jeden a sila i duma jedna i dobrze ze nasi klepia jakiechs pokurczy japoncow z malymi fiutkami L:D:D:D
SLAVA
Napisano Ponad rok temu
Aleks vs. Josh Barnett- Alex i nic wiecej nie dodam
Yoshida vs Nishijima- hmmm... nie wiem ale Nishijima mnie pozytywnie zaskoczyl w ostatniej wlace swoim duchem walki i umiejetnosciamy w stojce. Mysle ze jezeli dobrze to zaplanuje to ma duze szanse.
Napisano Ponad rok temu
Ghostnet mysale, ze Nishijama ma male szanse. Yoshida nei bedzie ryzykowal walki w stojce a nie sadze zeby przez 2miesiace NIshijama dorownal mu w parterze...
Napisano Ponad rok temu
Szacuken dla Nishijimy za walke z Huntem ale stawiam na Yoshide
Napisano Ponad rok temu
domyslam sie, ze chodzi ci o jeszcze nie wymienionych i oficjalnie rozstawionych przez Pride:
Nog, Vand, Arona...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
FULL CONTACT PRESTIGE SECOND EDITION W POZNANIU 8 KWIETNIA
- Ponad rok temu
-
Amatorski Puchar Polski MMA 22 kwiecien Warszawa Racławicka
- Ponad rok temu
-
Pride Byshido 10... video
- Ponad rok temu
-
Pride Bushido 10...wyniki:
- Ponad rok temu
-
analiza
- Ponad rok temu
-
MMA Tracker - ratio
- Ponad rok temu
-
Guida
- Ponad rok temu
-
Rampage podpisał kontrakt z UFC
- Ponad rok temu
-
ściaganie filmow z videogoogle, youtube, ifilm.....
- Ponad rok temu
-
sprowadzenie
- Ponad rok temu