PRIDE TOTAL ELIMINATION ABSOLUTE 2006
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...a na Mono ten jego poziom to i tak zenada, więc...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aleks vs. Josh Barnett - sredniacy:/ oboje przegrali z Miroslawem ale sa na podobnym poziomie. to taka koncowka ekstraklasy mysle, ze Barnett wygra przez decyzje.
nie zgadzam sie z Twoim zdaniem chcoiaz je szanuje , bo zwroc uwage na walke Mirko z Aleksem - to byla juz prawdziwa jatka i w cale przez cala walke CroCop nie byl w przewadze.
Natomiast Josh - jesli widziales jego ostatnia walke (tą wygraną z Nakamurą) to pewnie zrozumiesz ze nie stanowi juz tak wysokiej polki jak Mirko ani nawet Aleks.
Oby tylko CroCop wygral jako nasz słowiański ziomek
pozdarwiam
Napisano Ponad rok temu
Silva ma bodaj zielony w BJJ za umiejętności, czarny honorowo...
to powiedz mi od kiedy w njj jest coś takiego jak pas zielony
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Gdzieś na tym forum to przeczytałem i utkwiło mi w pamięci...
Stopnie sa takie:
biały
niebieski
purpura
brąz
czarny
Przy czym czasami stosuje się osobne stopnie dla dzieci:
biały
żółty
pomarańczowy
zielony
Zakładam, ze Silva nie jest dzieckiem
W kazdym razie za umiejętnosci nie ma czarnego...
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Silva ma bodaj zielony w BJJ za umiejętności, czarny honorowo...
...a na Mono ten jego poziom to i tak zenada, więc...
Silva niech najpierw wygra mundial to moze sobie zasłuży na ten czarny pas, bo póki co tylko sie ośmiesza.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Silva niech najpierw wygra mundial to moze sobie zasłuży na ten czarny pas, bo póki co tylko sie ośmiesza.
Jeśli Wanderlei wygra z Minotoro walke o pas Pride MW to dalej bedziesz uważał, że się ośmiesza ze swoim czarnym pasem ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to dajmy mu odrazu czarny pas w JUDO, KARATE i ch... wie w czym jeszcze!! przeciez tamci tez z nim nie maja szans!! mysle ze to ze nie ma czy ma czarny pas w BJJ w niczym nie przeszkadza zeby skopal dupe wszystkim po drodze!! ogolnie gosc ma jaja i to raczej chroni go bardziej niz czarny pas!! dla mnie czarny to jest tylko Martin Luther King, a my zawsze bedziemy tylko bialasami sieeeeee :-)
mysle ze jakby chcial to by sobie sam wzial... watpie zeby ktorys trener mu sie sprzeciwial...
Napisano Ponad rok temu
Oczywiscie ze na zasadach MMA kładzie kazdego Judoke, Karateke, Zapasnika itd...to dajmy mu odrazu czarny pas w JUDO, KARATE i ch... wie w czym jeszcze!! przeciez tamci tez z nim nie maja szans!! mysle ze to ze nie ma czy ma czarny pas w BJJ w niczym nie przeszkadza zeby skopal dupe wszystkim po drodze!! ogolnie gosc ma jaja i to raczej chroni go bardziej niz czarny pas!! dla mnie czarny to jest tylko Martin Luther King, a my zawsze bedziemy tylko bialasami sieeeeee :-)
mysle ze jakby chcial to by sobie sam wzial... watpie zeby ktorys trener mu sie sprzeciwial...
Ale niech zawalczy na zasadach Judo, Karate, BJJ itd...nie ma szans - dlatego ten jego czarny pas to kpina...
Napisano Ponad rok temu
W kategorii czarnych pasów(jaki obecnie posiada - phi) poskładali by go wszyscy - cały czas mówie o zasadach BJJZ kim by nie miał szans w bjj?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
FULL CONTACT PRESTIGE SECOND EDITION W POZNANIU 8 KWIETNIA
- Ponad rok temu
-
Amatorski Puchar Polski MMA 22 kwiecien Warszawa Racławicka
- Ponad rok temu
-
Pride Byshido 10... video
- Ponad rok temu
-
Pride Bushido 10...wyniki:
- Ponad rok temu
-
analiza
- Ponad rok temu
-
MMA Tracker - ratio
- Ponad rok temu
-
Guida
- Ponad rok temu
-
Rampage podpisał kontrakt z UFC
- Ponad rok temu
-
ściaganie filmow z videogoogle, youtube, ifilm.....
- Ponad rok temu
-
sprowadzenie
- Ponad rok temu