SŁODYCZE I 7 KILOGRAMÓW
Napisano Ponad rok temu
Jestem chyba, a raczej napewno uzależniona od słodkich rzeczy, nie umiem wytrzymać dnia bez czegoś słodkiego, dzień może wytrzymam, ale wieczór to... porażka i przez to w ostatnim czasie przybrałam na wadze. Dużo. Mam miesiąc żeby pozbyć się 7 kilogramów. Sama już nie wiem co z tym zrobić. Niby zależy to od silnej woli i tak dalej, ale to jest w moim przypadku nie do powstrzymania, niestety, więc pytam o jakieś środki.
Pozdrawiam, Green_Lady.
Napisano Ponad rok temu
Znacie może jakiś środek, tabletki, sposoby żeby powtrzymać się od jedzenia słodyczy
Jestem chyba, a raczej napewno uzależniona od słodkich rzeczy, nie umiem wytrzymać dnia bez czegoś słodkiego, dzień może wytrzymam, ale wieczór to... porażka i przez to w ostatnim czasie przybrałam na wadze. Dużo. Mam miesiąc żeby pozbyć się 7 kilogramów. Sama już nie wiem co z tym zrobić. Niby zależy to od silnej woli i tak dalej, ale to jest w moim przypadku nie do powstrzymania, niestety, więc pytam o jakieś środki.
Pozdrawiam, Green_Lady.
zartujesz chyba, co?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja mam silna wole i kiedy miale diete to nie jadlem slodyczy i juz . dobry sposob to nie miec slodyczy pod reka , nie kupuj ich do domu i np nie chowaj w szafce na wieczor kup sobie owocow , mi pomoglo
Napisano Ponad rok temu
Furorę obecnie robi chrom organiczny
podsyłam pomocny link [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ale osobiście polecałabym silną wolę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale powiem wam ze mam szybki metabolizm i moze to dlatego.
Napisano Ponad rok temu
slodycze jadam jak jakies sa, czasem przez miesiac nic slodkiego, ogolem jadam ich bardzo malo.
za to dzien stracony to dzien bez miesa, dla mnie to w dietach jest najgorsze, jako ze kiepsko z kasa zeby zywic sie tylko dobrym jakosciowo miesem ktore ma malo tluszczu a duzo bialka.
slodycze nie problem, odstaiic miesko na rzecz twarogu to juz ciezsza sprawa
P.S. drugi problem to to ze ryby to dla mnie nie mieso, ale tunczyka jakos daje rade
Napisano Ponad rok temu
I w czym tu problem? Przeciez to sama radosc zyciaTez uwielbiam slodycze, codziennie musi byc cos dobrego, na szczescie nie musze dbac o wage :wink:
Sek w tym zeby potem isc i to spalic.
Nie szukaj drogi w ograniczeniach tabletkach i innych pierdolach tylko w tym zeby jesc to co sie lubi i wygladac tak jak sie chce
Czytaj trening
Napisano Ponad rok temu
ps. sory za oftopic ale jak wstawaic avatar bo mnie drazni juz ten pytajnik
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
NPOZ
- Ponad rok temu
-
może ktoś mógłby mi pomóc
- Ponad rok temu