Ekstremalna mobilność ;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"
uniwersalna - pasuje do różnych modeli sprzętu wielu producentów
nie utrudnia obsługi samego urządzenia PDA - przeźroczysty, zagłębiony ekran ze specjalnego tworzywa"
Napisano Ponad rok temu
Brak możliwości powiększenia fotek na stronie, nie opisują z jakim sprzetem te obudowy są komaptybilne. A najwązniejsza rzecz, to jak zabezpieczyć ekran dotykowy, żeby mozna było z niego korzystać.
Ale wysłałeś to też do nich?
Bo jak tylko tutaj, to tak jakbyś objechał listonosza, że ci przyniósł nieciekawe pismo w prenumeracie...
Napisano Ponad rok temu
Mat S. - nie bierz wszystkiego osobiście. Wyraziłem po prostu żal, że na kolejnej stronie sprzedaje się kota w półprzezroczystym worku.
A pisać do "nadawcy (sprzedawcy)" nie będę, bo ostatnio wysłałem kilka zapytań do firm z których chciałem coś kupić i zostałem olany.
Napisano Ponad rok temu
I rzeczywiście - jakoś nie bardzo mi się korzarzy survival z palmtopem, chociaż dobrze jest uopdornić delikatne urządzenie.
Napisano Ponad rok temu
erwinw - jakoś nie chce mi się wierzyć w obudowy pasujące do wszystkiego. I tak samo nie chce mi sie wierzyć w zagłębiony przezroczysty skuteczny ekran. Bo albo będzie źle chronił, albo będzie się kijowo pisało. Ogólnie nie wierzę w survivalowość urządzeń z ekranem dotykowym.
do obudowy dołączają bardzo ściśliwą gąbkę która podłożona pod tylną ściankę ma w teorii unieruchomić urządzenie
co do ekranu - widziałem taki model, że folia zabezpiecza przed wodą i pyłem a dodatkowo na to opuszczana jest przeźroczysta klapka z twardego tworzywa która zabezpiecza przez uderzeniami
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
!!! przeladowanie AKU Li-Ion - FILM !!!
- Ponad rok temu
-
Oakley - co myslicie???
- Ponad rok temu
-
Special Poland Discount!
- Ponad rok temu
-
pojemnosc akumlatorków vs. czasy uzytkowania
- Ponad rok temu
-
Buty "desanty"
- Ponad rok temu
-
Wypasione Fenixy
- Ponad rok temu
-
Pamietacie "wiecznie" swiecacy breloczek ?
- Ponad rok temu
-
Walther Tactical latarka
- Ponad rok temu
-
Walther Tactical latarka
- Ponad rok temu
-
Coś dla ludzi z Zabrza i okolic
- Ponad rok temu