Narzekasz na prymitywizm wypowiedzi w tym temacie,a zwracasz sie do faceta dwa lata od ciebie starszego per "chlopcze" :roll: Mialem sie poczuc urazony? Lepiej odpowiedz mi na pytania ktore pominelas w swojej wypowiedzi...Chyba ze po prostu argumenciki sie skonczyly i dlatego przechodzisz do epitetow.Nie powiem,raczej typowe wsrod ludzi takich jak ty...jak bys chlopcze jeszcze troche poszukal po interencie to bys znalazl zdjecia przedwojennego ONR-u i wtedy bys wiedzial skad te "mundury" na fotkach kolegow z podchala...
a dla takich jak Ty ja jestem nazistka i nic wytlumaczyc sie nie da...nic do was nie trafia!
No spytam jeszcze raz...macie te same poglady,te same metody,a wasze flagi z celtami wygladaja kubek w kubek jak te z niemiec z przed 60 lat,tylko krzyzyk troche inny...
Czy jesli by ktos twierdzil ze nie jest komunista i nienawidzi rosjan i lenina,a mial poglady marxistowskie,nosilby mundur przypominajacy armię czerwoną,a flaga jego organizacji przypominalaby sierp i mlot - to tez bys uznala ze komunista nie jest? ?
ja juz to wszytsko napisalam...jak by Cie to naprawde interesowalo to bys znalazl...i nie mam ochoty sie powtarzac...i odpowiadc wciaz na te same pytania...
Wlasnie tak jak napisal Jerz,tak naprawde nic nie napisalas....jakies ogolniki,teksty czym onr nie jest...
Wiec prosz,tu i teraz udowodnij nam ze onr nie jest ugrupowaniem nazistowskim.Masz okazje, bez
zadnych ogolnikow i sloganow...wypisz punkty w czym wasza ideologia i to co robicie rozni sie od ideologi i dzialan organizacji neo nazistowskich.Oczywiscie mozesz znow zrobic unik i stwierdzic ze juz to pisalas...ale tym samym udowodnisz ze tak naprawde nie masz zadnych
argumentow i wierzysz ze nie jestescie nazistami,bo ci tak starsi koledzy powiedzieli