a kolega wie co to jest RAC?? :roll:
zareczam ze nie jest 'spoko'
o prosze komuch sie odezwal :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8O jaki komuch?jestem liberalem...choc wiem ze dla takich jak ty to bez roznicy.Jestescie wy i komuchy...prosty swiat dla prostych umysłów :roll:o prosze komuch sie odezwal :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a dla takich jak Ty ja jestem nazistka i nic wytlumaczyc sie nie da...nic do was nie trafia!
nic was nie obchodzi,ze od nazistow to my wpier...dostajemy za zupelnie inne poglady i jest ciagla woja w czestochowie...bo my ich rowniez nie tolerujemy za ich "niemieckosc" i nazizm...
no ,ale "prosty swiat prostych umyslow"...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mastajla dziecko drogie: w rozumieniu potoczno-ulicznym jesteś naziolką. KAŻDY, co do jednego skinhead lub podobny o pogladach nacjonalistyczny, szowinistycznych, rasistowkich itp. itd jest określany jako naziol. Jeżeli razi Cię, że przez większość ludzi uważana jesteś za polskie wcielenie hitlerjugend - to masz pecha - dokonałaś świadomego wyboru ideologii oraz organizacji i musisz się z tym żyć, a nie beczeć!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mastacośtam
jak ktoś macha łapą w geście hitlerowskim to normalni i normalnie kojarzący ludzie uznają go za naziola a nie za wielbiciela rzymskich legionów. O tym wie każdy kretyn i idiota - nawet ci co machają łapami w tym gęscie.
Tak wiec machając tą lapą wiedzą jak zostaną odebrani, zostają tak odebrani a dalej robią swoje - prosty wniosek logiczny jest taki że nie przeszkadza im branie ich za nazioli.
Dla mnei żadna różnica między takimi chujami - byle leżeli i krwawili mi na buty.
widziałaś już może jak koledzy w znacznie wiekszej przewadze biją i kopią jakiegoś dzieciaka ??
jeszcze nie ??
jak zobaczysz dowiesz sie o waszych demokratycznych metodach
zresztą - dla mnie każdy kto macha rączką jak naziol, wygląda jak naziol i robi to wszystko z własnej nieprzymuszonej woli jest naziolem i jako taki kfalifikuje sie tylko do wpierdolu ew. do odstrzelenia albo kosy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mnie nie odpowiada napinanie się przez Internet. Natomiast zupełnie nie rozumiem waszych poglądów. Czy pokrótce mogłabyś je scharakteryzować i podkreślić, czym różnią się od nazizmu?
P.S. Nie odsyłaj mnie do waszej strony i nie przeklejaj tekstów chciałbym przeczytać jak Ty to rozumiesz.
Napisano Ponad rok temu
no dobra, to sobie popierdoliliście jak dzieciaki.
mam pytanko do Was czym dla was jest patriotyzm
dla mnie to między innymi człowiek co szanuje obcokrajowców- bo ja będąc za granicą mimo odmiennej wiary czy koloru skóry albo obyczajów nie chce być postrzegany jako nieprzyjaciel i osoba co wkurwia obywateli.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...
ja juz to wszytsko napisalam...jak by Cie to naprawde interesowalo to bys znalazl...i nie mam ochoty sie powtarzac...i odpowiadc wciaz na te same pytania...
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu