jak w programie usterka - co robić?poradźcie!
Napisano Ponad rok temu
Główne cechy zmodyfikowanego o nowe ostrze foldera:
1. zajebisty BP na boki
2. niemożność wycentrowania ostrza między okładzinami – wiecie o co mi chodzi, regulacja śrubką- ostrze albo się nie otwiera (pamiętamy, że ten model ma speed safe, wspomagający otwieranie) albo otwiera, ale szoruje bokiem o stalowy liners.
3. liner lock zachodzi losowo na ostrze- albo nie zachodzi wcale albo zachodzi za głęboko, że strach się bać co się stanie jak puści.
4. ostrze tępe jak dupa słonia, ujdzie bo usuwalne, ale nieładnie tak wysyłać nóż
5. nieco krzywa krawędź tnąca
6. zgubił mi srubkę od klipsa – mail do Kershawa i może wyślą nową – wkurzające jednak.
7. kombinował ze sprężyna speed safe’u, podginanie itp, skutkiem tego nie mogłem po założeniu oryginalnej klingi dojść czemu mi noż się nie chce spasować, stracony czas to dwie godziny.
8. na koniec: oryginalna klinga stępiona a ja wysyłałem ostrą
Podsumowując: chuj nie robota, gość mnie potraktował jak debila, odwalił kichę i liczył chyba na to, że nie zauważę, że nóż po prostu nie działa, bo tak to trzeba nazwać!
Żeby było wszystko jasne: na zapłatę umówiliśmy się po otrzymaniu przeze mnie noża stąd mój przydługi post.
Jeśli ktoś ma wątpliwości mogę umówic się z kimś z Krakowa i pokazać jak działa-sic! „nowy, jeszcze lepszy” Avalanche. Ja włożyłem do niego stare, oryginalne ostrze z S60V, z której nie jestem zadowolony, bo się ukrusza, ale przynajmniej otwiera i nie ma BP
Bardzo proszę o wypowiedź w temacie: co w takiej sytuacji zrobić? Co wy byście zrobili na moim miejscu? Zaznaczam, że poprawki u rzeczonego kolegi z forum nie wchodzą w grę. Płacić czy nie płacić? Towar niezgodny z opisem!
Pozdrawiam i dzięki za ewentualne zainteresowanie i opinie
PS jesli pomylilem dzialy to sorry, prosze o przeniesienie we wlasciwe miejsce
Piter Pan
Napisano Ponad rok temu
z drugiej strony... należy wysłuchać obu stron...
Napisano Ponad rok temu
no jeśli wszystko co napisałeś jest prawdą, to po prostu odeślij mu to ostrze i załącz zdjęcie tyłka do pocałowania
z drugiej strony... należy wysłuchać obu stron...
zgadzam sie kolego, obie strony powinny byc wysluchane, a ja dostalem noz bez komentrza jakosci wykonania wiec chetnie wyslucham!!
pozdrawiam
pite pan
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Camillus Pilot Survival Knife
- Ponad rok temu
-
Spyderco 2006 Catalog
- Ponad rok temu
-
Kershaw Ripcord
- Ponad rok temu
-
Zero Tolerance & StriderAR
- Ponad rok temu
-
zachodnie bazary
- Ponad rok temu
-
Szukam kogoś kto dorobi uchwyt do noża...
- Ponad rok temu
-
Gerbery z niższej półki
- Ponad rok temu
-
Jaki nóż? cz. 237 ;-)
- Ponad rok temu
-
KOSA NA ULICE :)
- Ponad rok temu
-
Bradley Mayhem