A co do sprawdzenia naszych umiejętności, to możesz przyjść na trening i zobaczyć/ sprawdzić :twisted: .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niektórzy mają prysznice i się nie myją.postanowiłem, że będę waszym takim wewnętrznym audytorem. Za darmo!
Na waszym prywatnym forum przeczytałem, że nie macie pryszniców i nie ma się jak umyć po treningu.
Napisano Ponad rok temu
Na waszym prywatnym forum przeczytałem, że nie macie pryszniców i nie ma się jak umyć po treningu.
Awaria czy jeszcze wody nie podłączyli?
Czekam niecierpliwie na między klubowe zawody, które pokażą czy rzeczywiście jest wysoki poziom szkolenia w Copie. Nie twierdze, że nie, po prostu nie wiem. Z ostatnich wyników Copa Polonia niewiele wynikło. W zależności kto liczył tak mu wychodziło kto był lepszy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
4. Zakaz obrażania innych użytkowników.
5. Uwagi o błędach ortograficznych czy innych, oraz wszelkie słowne utarczki załatwia się listami prywatnymi.
8. Zakaz prowadzenia prywatnych wojen.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ciężko zrozumiećCiężko się rozmawia.
Mówie: Nie ma Brazylijczyka.
Odpowiedż: chuj z nim, bez niego nawet lepiej.
no wiem-też ciężko zrozumiećMówie: Nie możecie się umyć
Odpowiedż: kiedyś będziemy mogli
dialog? zadałem Ci pytania na które nie odpowiedziałeś to co to za dialogOd biedy można prowadzić taki dialog,
oj zgadzamy się jak najbardziejgorzej, kiedy gówniarzeria dochodzi do głosu
hahahahahi czując się w kupie silna zaśmieca mnie inwektywami.
również się zgadzamy. Powinienem mieć większe aspiracje niż odpowiadanie na Twoje gadki. Zwykle nie daje się wciągnąć w takie dyskusje, ale Twoja osobowość okazała się na tyle wyjątkowa i oryginalna i to przesłanie że jakoś to tak na mnie zaczęło oddziaływać.Zaskakuje mnie boidae. Powinien mieć większe aspiracje niż schlebianie niskim gustom i mówienie mi , że jestem taki i owaki.
Napisano Ponad rok temu
Robi się powoli niemacznie i prawdę powiedziawszy nudno...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu