COPACABANA od maja nowa lokalizaja (Metro Służew),nowy nabór
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam - młodzież z bojówki.
Napisano Ponad rok temu
Umówmy się. Ćwiczyłem na wielu salach i nigdy nie stanowiło to dla mnie żadnego kryterium. Najważniejszy był trening. Ale jeżeli klub jest ładnie, pożądnie zorganizowany to jest to miły dodatek. I tak jest w przypadku Copy. Na filarach utwardzamy sobie piszczele Uwierz mi- te filary naprawde nie obniżają żadnego standardu. Miejsca jest pod dostatkiem. Największą zaletą jest to że sala jest nasza. Nikt nas nie wywala i możemy ją sobie zorganizować jak nam się podoba. To jest naprawde duży plus. Przyjdź sam sprawdź, bo już przeskakujesz z wątku na wątek i nie wiadomo czego się jeszcze uczepisz.Oczywiście, jakość sali jest tylko dodatkiem " w kużni talentów".
Dla cięzko rozumiejących ( typu Mate itd.) na siłowniach z grzybem ćwiczyli przyszli mistrzowie olimpijscy. Zdarzało się ale wtedy ćwiczący nie chwalil swojej sali jako fitness clubu.
Skoro ćwiczący w Copacabanie chwali swoją sale na której w centralnym miejscu stoją kolumny to budzi to we mnie duże obiekcje. Takie filary napewno przeszkadzają w kulaniu się oraz w rzutach.
Ja widziałem na jakiej małej sali ćwiczą u Harrisa w San Diego. Nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak oni mogą chwalić tę szkołę. Jestem zdegustowany Nie będe już wspominał jakie składki muszą płacić. Makabra! hehehehe
Karelin czy Ty nie widzisz jakie Ty śmieszne rzeczy wypisujesz? czujesz się zdegustowany że ktoś chwali swoją szkołe z filarami na sali? człowieku zastanów się chwilke
Napisano Ponad rok temu
Tak sobie właśnie pomyślałem, że z przyjemnością zamieniłbym salę mojego klubu (bez kolumn, do urządzenia wykorzystaliśmy specjalistę z feng shui czy jakoś tak ) na salę w Copie, byleby tylko trenować z takimi trenerami jakich tam mają. Nawet bym się nie skarżył, że brazylijczyka nie ma :roll: .
I niestety, Karelin, prawda jest taka, że jak chcesz mieć jakikolwiek wpływ na działalność Copacabany to musisz stać się jednym z ćwiczących w Copie - Kuba kiedyś mi powiedział, że od początku w tej sekcji prowadził politykę publicznego załatwiania spraw, tak po koleżeńsku.
A jak nie jesteś jednym z CFC i chcesz sobie po prostu po nich pojeździć to sobie odpuść, bo już ręce opadają. I tak podziwiam chłopaków z Copy, że chcą Ci cokolwiek wytłumaczyć.
PS. Nie jestem członkiem młodzieżowej bojówki Copacabany
PS2. Ani Opus Dei.
Napisano Ponad rok temu
"
-Copa leci w ch...
-powinno się płacić za coś a nie za mrzonki
-forumowa bojówka młodzieży Copacabany
-Po prostu wytykam
-ja chce fajnego klubu z ogniskami za 75 zł
-Jest 3 trenerów od bjj. To może o 2 za dużo?
-zaprzestać pobierania ekstra kasy na możliwy w przyszłości przyjazd Brazylijczyka
-Copacabana pieprzy coś o "zbieraniu na ewentualny bilet"
-to czy jest wysoki poziom, to okaże się
po jakichś międzyklubowych zawodach
-nie karmcie mnie już tymi komunałami
-Pozdrawiam ofermy, które nie potrafią czytać ze zrozumieniem
-pozdrawiam młodzieżowe bojówki
-duży minus to te przeszkadzające kolumny
-Nota za wygląd i funkcjonalność: ocena przeciętna
-dla ciężko rozumiejących wyjaśnienie
-oferma
-Skoro ćwiczący w Copacabanie chwali swoją sale na której w centralnym miejscu stoją kolumny to budzi to we mnie duże obiekcje
"
dla mnie gość jest bomba
Napisano Ponad rok temu
mamy nadzieje karelin, ze przez swoja aktywnosc na budo nie zaniedbales pracy domowej...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - najwiekszej akademi bjj w usa. jakos nigdy nie slyszalem zeby Roger Gracie narzekal na kolumny stojace posrodku maty...
Napisano Ponad rok temu
Karelin,jestem ze slaska i nie mam nic wspolenego z copa,tak wiec mam nadzieje ze odpowiesz mi na dwa pytania...
ile masz lat
i czy wogole trenujesz cos czy sie przymierzasz dopiero?
Napisano Ponad rok temu
Kolega dumnie zamieścił zdjęcia sali.
Na zdjęciach widze, że sala jest śweża, ładna ale "nie ustawna" . I to napisałem.
Po czym dowiedziałem się , że się mylę.
Bo te filary pomagają a nie przeszkadzają a sala wygląda na wąską w kształcie i tak ma być.
Bo inni trenują w gorszych warunkach a z tą salą związane są emocje i należy do właściciela klubu a nie jest wynajmowana.- dla mnie argumenty bez znaczenia.
Inna sprawa to przyjazd Brazylijczyka. Od kiedy wyjechał -gdzieś w lutym kierownictwo Copy zapewnia, że będzie "niebawem". Jest koniec maja, zaraz wakacje czyli martwy okres, najwcześniej Brazylijczyka sprowadzicie na jesieni. I chyba już nie na stałe, bo nie będzie za co ( wynagrodzenie 3 trenerów bjj).
Z tego co czytam, ćwiczącym pasuje obecny układ. Ok ale po co pieprzyć o powrocie Brazylijczyka.
Cholera może rzeczywiście wychodzę na jakiegoś, jak to Mucha zauważył, gościa, który w nocy wychodzi, żeby zarysować drutem karoserie samochodu sąsiada
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cholera może rzeczywiście wychodzę na jakiegoś, jak to Mucha zauważył, gościa, który w nocy wychodzi, żeby zarysować drutem karoserie samochodu sąsiada
przesadzasz...jestes spoko tylko 12 na 15 twoich postow dotyczylo za waskiej sali, braku brazylijczyka od lutego, 3 trenerow zamiast 1, za wysokich oplat na ktore zapewne przymusowo zgadzaja sie ludzie tam cwiczacy. W sumie to nawet Cie polubilem, wprowadziles powiew swiezosci w moje dotychczasowe rozumowanie. Teraz juz wiem ze Einstein mial 100% racji mowiac:
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.
Pozdro
bojówkarz z młodzieży :wink: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Karelin,jestem ze slaska i nie mam nic wspolenego z copa,tak wiec mam nadzieje ze odpowiesz mi na dwa pytania
ile masz lat
i czy wogole trenujesz cos czy sie przymierzasz dopiero?
Mama pozwolila mu rozbic swinke dopiero po ukonczeniu podstawowki... ale dzieki google.com ze sportami walki juz od dawna ma do czyneinia.
Napisano Ponad rok temu
Inna sprawa to przyjazd Brazylijczyka. Od kiedy wyjechał -gdzieś w lutym kierownictwo Copy zapewnia, że będzie "niebawem". Jest koniec maja, zaraz wakacje czyli martwy okres, najwcześniej Brazylijczyka sprowadzicie na jesieni. I chyba już nie na stałe, bo nie będzie za co ( wynagrodzenie 3 trenerów bjj).
Jak ja lubie gdy ktos pisze o rzeczach, o ktorych nie ma pojecia.
Powiedz mi cieciu, gdzie kierownicto Copy zapewnia, ze brazylijczyk bedzie niebawem ?
Skad wiesz, ze brazylijczyk bedzie dopiero na jesieni ?
I skad wiesz na ile przyjedzie ?
Napisano Ponad rok temu
-ile masz lat?
-czy trenujesz jakąś sztuke/sport walki (wręcz, nie klawiatury i takie tam)?
-skoro nie trenujesz w Copie ani nie jesteś z nią w jakikolwiek sposób związany co Cię nakłania do próby ingerowania w wewnętrzne sprawy klubu? czy to siła wyższa czy może coś jeszcze?
-czy miewasz koszmary nocne związane z Copacabaną i tą całą tajemniczą sprawą?
-czy czasami gdy jesteś sam słyszysz jakieś głosy?
Teraz pytanie bardziej opisowe. Powiedz prosze jak to było na początku? Siedzisz se w domu, oglądasz dobranocke czy coś i se myślisz: kurde, wszyscy chwalą tą Cope że tam tak super i wogóle. Przecież tak nie może być. Musze coś z tym zrobić (i to wtedy może usłyszałeś jakieś głosy?) i se myślisz kurde jak tu by ich ugryźć. Nie może tak być że to jest zajefajny klub. Zrobie z tym pożądek. Spróbuje nagiąć rzeczywistość. Neo potrafił. Ja na pewno też. Jeżeli nie to na pewno coś wymyśle choćbym miał wyjść na kompletnego durnia. Nie odpuszcze.
Czy to było coś w tym stylu. Napisz prosze. Zacznij od samego źródła. Jak odpowiesz na te pytania to jesteś gość Karelin.
Aha- Copa planuje również otworzyć grupe dla dzieci. Bo obawiam się że to może być następna sprawa którą byś chciał poruszyć. W razie co wystąpie do właściciela z prośbą abyś miał pierwszy miesiąc za darmo.
pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
jeszcze o gi
- Ponad rok temu
-
Urban Gorillaz Grapling Challenge 2006
- Ponad rok temu
-
rozgrzewka uszu?