Dla tych co twierdzą że nóż nie jest zabójczy
Napisano Ponad rok temu
21-letni mężczyzna zmarł w szpitalu, po tym jak na ulicy Bałuckiego w Krakowie został ugodzony nożem przez nieznanego sprawcę. Policja wiąże zdarzenie z porachunkami pseudokibiców po meczu piłkarskim pomiędzy Cracovią i Wisła Kraków.
Jak poinformowała Katarzyna Cisło z zespołu prasowego małopolskiej policji, do grupy osób idących ulicą Bałuckiego podjechał czerwony mercedes z czterema osobami w środku. Z auta wysiadł mężczyzna i od tyłu uderzył nożem ofiarę w plecy na wysokości nerek. Po zadaniu ciosu z powrotem wsiadł do samochodu i uciekł.
Ranny mężczyzna został odwieziony do szpitala, gdzie zmarł. Policja obecnie przesłuchuje świadków zdarzenia, na podstawie ich zeznań zostanie sporządzony portret pamięciowy sprawcy. Tego samego wieczora niedaleko miejsca zdarzenia nożem w plecy został zraniony 17-latek. Chłopak trafił do szpitala, jego stan jest określany jako dobry.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Policja zatrzymała sprawców brutalnego zabójstwa do jakiego doszło na krakowskich Dębnikach - dowiedziało się nieoficjalnie Radio Kraków
Trwają przesłuchania świadków i wyjaśniane są okoliczności zdarzenia. Nie wyklucza się, że ofiara - 21-letni kibic jednego z krakowskich zespołów - zginął w wyniku porachunków miedzy pseudokibicami. Został on ugodzony nożem. Kilkanaście minut później w podobny sposób został ranny 18-nastolatek, który przebywa obecnie w szpitalu.
nie wiem co trzeba niec w głowie...
Napisano Ponad rok temu
10 tysięcy par oczu z przodu,tyłu i po bokach :?nie wiem co trzeba niec w głowie...
kur.. jeszcze troche to w zbrojach będziemy chodzić dla bezpieczeństwa...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A w bebechy to można ? 8Oehhh... Dla mnie to jest frajerskie zachowanie Nozem jeszcze w plecy :!:
Napisano Ponad rok temu
:roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale kontur by mu batonem jebnal i po nim i nozyk nie pomoze.pozdro
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ulica-zapasy
- Ponad rok temu
-
Atak grupy skinów na mnie :/
- Ponad rok temu
-
banda dresow a ja sam...
- Ponad rok temu
-
Co czuliście po napadach?/ wiek osób najczęsciej napadanych
- Ponad rok temu
-
Droga Kota
- Ponad rok temu
-
Sporo ciekawych filmików
- Ponad rok temu
-
jak by wam bylo walczyc zchlopem ktory ma pałke teleskopowa?
- Ponad rok temu
-
jak skasowac kozaka?? hehe....
- Ponad rok temu
-
problem społeczny?
- Ponad rok temu
-
Kung Fu street fighting ;)
- Ponad rok temu