Gdzie kupić pasy do kimon?
Napisano Ponad rok temu
Orientuje się może przepadkiem ktoś z Was, gdzie można zamówić porządne, sztywne i nieszmaciane, całkiem niedrogie, ale z zastrzeżeniem by były kolory: purpurowy, zielony, niebieski ? bardzo potrzeba mi takich, łącznie 8 sztuk, być może więcej na zapas, np. brązowe, białe, żółte?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nadal bardzo chętnie kupię pasy do kimon, nawet na drugim końcu kraju, byleby były purpurowe (ale nie fioletowe!)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Mamy w sekcji aktualnie tylko dwóch adeptów z purpurą (2 KYU), oni oczywiście też używają Hokkaido, są to jednak pasy kupione bardzo dawno temu, prawdopodobnie zostały zrobione purpurowe z racji dużego zamówienia, jednak teraz nie ma takiego zapotrzebowania i korzystamy z obiegu wtórnego.
Znalazłem w sieci kiedyś purpurowe hokkaido, ale w cenie 50zł, niestety jest to relatywnie dużo i nie każdego na to stać, na dobrą sprawę to cena połowy kimona, dla niektórych nawet całego kompletu.
Zdarzyło mi się jakiś czas temu zakupić kilkanaście pasów w sklepie internetowym, w którym napisali, że purpurę posiadają. Przyszły wszystkie kolory oprócz purpury, po telefonicznym zażaleniu w ciągu dwóch tygodni zostały dosłane 2 brakujące pasy - całkiem inne niż na zdjęciu, niefirmowe, robione gdzieś w Pakistanie, jakości wołającej o pomstę do nieba, a w dodatku... różnych odcieni (sic!) - jeden prawie purpurowy, drugi całkiem fioletowy!
Ogólnie biorąc to.... straszny problem z tą purpurą..
Napisano Ponad rok temu
pasy sygnowane przez Renzo Gracie
Napisano Ponad rok temu
www.bigdeal.pl
pasy sygnowane przez Renzo Gracie
Świetna promocja na tej stronie, powyżej 50zł przesyłka gratis - trudno nie kupić za 50zł, gdyż głupi pas kosztuje tam 49, a czapka z daszkiem 69zł, tylko dlatego, że ma logo 'manto', zaś opis kimona za 450zł brzmi
-Materiał: 100% bawełna -Haft. Poza tym odcień tego pasa zupełnie mi nie pasuje, wolę purpurę hokkaido, czyli coś podobnego do purpury królewskiej z Wikipedii:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
albo [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gdzie można zrobić instruktora Ju Jitsu?
- Ponad rok temu
-
[zamówienie] Tanie judogi BUSHI 180cm/100 zł sai/105zł inne
- Ponad rok temu
-
czy ktoś ma namiary na Polski Związek Ju Jitsu?
- Ponad rok temu
-
GDZIE KUPIĆ TANIĄ MATĘ??
- Ponad rok temu
-
Jiu-Jitsu w Warszawie
- Ponad rok temu
-
Poztywne zdarzenia na trenigu
- Ponad rok temu
-
Kimona z PASW.