Co najlepiej cwiczyc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trening umyslu najpierw! Pozniej jakas kontaktowa sztuka walki :wink:
Odpowiedz bardzo na temat
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Popytaj kolegów którzy cos trenuja nie tylko podnoszenie ciężarków na siłowni :wink: idz na trening dostepnej ci selekcji i zobacz.jesli ci sie spodoba,masz czas i checi to do dzieła.pozdrawiam
Nie mam zbytnio czasu, ale przeciez na forum znajda sie osoby ktore bede wiedziec.Mi nie chodzi o silownie tylko o takie sporty jak karate muay thai itd i ktore z tych sie najlepiej sprawdza podczas bujki w szkole, solowki.
Napisano Ponad rok temu
W GRAPLINGU KRAKOW MOZNA TAK CHODZIC , bo sam sie tam wybieram bodjaze od przyszlego sezonu:)
Najlepsze chyba polaczenie , dam ci prosty przyklad a mianowcie ,zalozmy ze masz solowe , i przeciwnik po kilku ciosach oreintujac sie ze nie ma wiekszych szans w walce w stojce sprowadza cie na ziemie i co ci wtedy pomoze boks, KB czy MT? NIC :wink:
wiec to bylo by chyba dla ciebie najlepsze rozwiazanie.
Napisano Ponad rok temu
ja tam zawsze od BÓjki wolałem Brawurke
go go power puff girls
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rozum tez trzeba mniec i spryt
Napisano Ponad rok temu
Ode mnie: idź gdziekolwiek i zobacz jak jest. Sztuka walki nie równa sztuce walki tak samo jak jedna sekcja drugiej.
Napisano Ponad rok temu
NIe wiem czy znajde takie cos w bielsku ... a to MMA to co znaczy i na czym to polega?
to jest wlasnie to polaczenie
masz tu linka tu mi mniej wiecej wytlumaczyli wszytko to sobie poczytaj:)
http://budo.net.pl/v...=39207&start=60
Napisano Ponad rok temu
a tak w ogole to co jest w Twoich intencjach? nauka jakiejs sztuki walki aby czuc sie bezpieczniejszym i pewniejszym... czy moze nauka sztuki walki aby wywolywac z wszystkimi bójki?
Napisano Ponad rok temu
nie masz zbytnio czasu zeby sie przejsc do jednego klubu czy drugiego?? mama zabrania? :?
a tak w ogole to co jest w Twoich intencjach? nauka jakiejs sztuki walki aby czuc sie bezpieczniejszym i pewniejszym... czy moze nauka sztuki walki aby wywolywac z wszystkimi bójki?
Tu nie chodzi o to poprostu zawsze sie znajdzie taki ktory z byle czego cie sprowokuje do walki.
Napisano Ponad rok temu
Tu nie chodzi o to poprostu zawsze sie znajdzie taki ktory z byle czego cie sprowokuje do walki.
Słuchaj moze bys się przeszedł na jakies warsztaty psychologiczne a nie na sztuki walki?? Chyba bardziej by się przydało...
Napisano Ponad rok temu
Słuchaj moze bys się przeszedł na jakies warsztaty psychologiczne a nie na sztuki walki?? Chyba bardziej by się przydało...
Jak masz zamiar takie cos pisac to nie pisz bo to nie na temat kotku
Napisano Ponad rok temu
Jak masz zamiar takie cos pisac to nie pisz bo to nie na temat kotku
No jak nie na temat?? Toz to najlepsza rada jaka do tej pory uzyskałeś...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zaraz ktos napisze idz na muay thai
Drugi odpisze idz na bjj
Trzeci odpisze idz na (huj wie co tam jeszcze)
I tak beda sie klocic czy to czy tamto :bad-words:
A ja ci powiem idz Google i poszukaj sobie do kurwy nedzy co cie interesuje a jak nie to(nie dokoncze)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Guarana+koffeina- tabletki
- Ponad rok temu
-
Hokeiści, jesteście tutaj?
- Ponad rok temu
-
Gdzie ich najwiecej Ca,K,Mg