Trening z bokenem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Film nie zwróci uwagi na szczegóły i nie opieprzy za robienie błędów. Filmik może Ci się przydać jeśli "coś tam już umiesz" i wiesz na co masz zwracać uwagę. No chyba że masz podejście czysto poglądowe :wink:
Grey Fox
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aikiken, Bokken, Ken-Jutsu - C.Tissier shihan [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Beginners Guide to Kendo and Iaido - J.Wilson sensei [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Na tych filmach są omówione podstawy.
Napisano Ponad rok temu
Nie trac czasu, bo potem, jesli aikido Ci sie spodoba, bedziesz zalowal, ze zwlekales...OK OK do szkoly narazie sie nie wybiore nie mam siana a pozatym troche brak mi czasu teraz. Ale w przyszlosci napewno bo aikido tez mi sie bardzo podoba Jesli hodzi o boken to ja lubie sobie sam cos dlubac w domku i chodzi tylko o moj wlasny trening z bokenem sam dla siebie a do szkoly tez pojde ale to za jakis czas dopiero
Napisano Ponad rok temu
poklonAaa! Trza było od razu napisać, że chcesz robić coś bez sensu... :roll:
Uwaga!
Jesteśmy świadkami narodzin kolejnego forumowego zgreda, który następnych newbies w najlepszym wypadku odeśle do archiwum albo poczęstuje jakąś fotką z niewybrednym komentarzem :wink:
Tak trzymaj Irimi! :wink:
Napisano Ponad rok temu
Uwaga!
Jesteśmy świadkami narodzin kolejnego forumowego zgreda, który następnych newbies w najlepszym wypadku odeśle do archiwum albo poczęstuje jakąś fotką z niewybrednym komentarzem :wink:
Tak trzymaj Irimi! :wink:
Ej, hara-kiri, chyba za bardzo pospieszyłeś się z klasyfikowaniem irimiego jako kolejnego forumowego zgreda. Toż to on zawsze pierwszy spieszy z pomocą nowym, co to jak te łowiecki zagubione na reglach we mgle. :wink: Złego słowa na nikogo nie powie (no chyba, że mu ktoś nadepnie na odcisk, a ma takich "ulubionych" deptaczy), a i w obronę często gęsto weźmie. Dlatego takiej klasyfikacji mówię stanowcze NIE :wink:
P.S. A tak w ogóle to, sądząc po smajlach, zakładam, że Twoja wypowiedź była utrzymana w żartobliwo-ironicznym tonie. I hope. ;-)
Napisano Ponad rok temu
Częściowo się jednak zgodzę: zgredem jestem od dawna, więc to raczej urodziny zgreda niż jego narodziny...
PS.: Taki mały przykład z innej "działki": "Forumowicze, pragnę gorącego sexu, dajcie jakieś linki do fajnych filmów..."
Napisano Ponad rok temu
Beginners Guide to Kendo and Iaido - J.Wilson sensei [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
8O
ale od tego to z daleka radze... toto przed obejrzeniem należałoby do śmietnika wyrzucić :?
Napisano Ponad rok temu
Pokazane jest jak trzymać boken i takie tam inne podstawowe rzeczy.
Co jest takiego złego? Niekompetentny nauczyciel, jakieś błędy?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
jaka ksiazke polecacie?
- Ponad rok temu
-
ciekawa strona Aiki Manseido (Sensei Sunadomari)
- Ponad rok temu
-
GRAND OPENING
- Ponad rok temu
-
Funakogi Undo
- Ponad rok temu
-
Mało ważne i lekko ignoranckie pytanie :D
- Ponad rok temu
-
WORLD GAMES 2005 CD.2 TRENINGI
- Ponad rok temu
-
Czego te ludzie te kije tak lubią???
- Ponad rok temu
-
Motywacja
- Ponad rok temu
-
Włoscy komandosi cwicza aikido i to pod czyim kierunkiem ...
- Ponad rok temu
-
Cios wibrującej ręki ;)
- Ponad rok temu