grappling w usa
Napisano Ponad rok temu
ta walka koncze transmisje z virgini... najlepsze moim zdaniem zostawilem na koniec... czyli walka polaka Grzeska Rutkowskiego ze znanym juz wam Jeffem Monsonem...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w walce ponizej pokazal co potrafi dominujac walke technicznie, ale przeciwnik pokazal hart ducha udowadniajac tym samym, ze technika w walce to nie wszystko......
i jakie walki mam jeszcze raz wrzucic... nastepna wrzuce na yousenit- a... jesli to wam pasuje...
Napisano Ponad rok temu
Jak mozesz ta ta walke Grzegorza z Monsonemi jakie walki mam jeszcze raz wrzucic... nastepna wrzuce na yousenit- a... jesli to wam pasuje...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jakies komentarze?
mam wrzucac dalej... czy ktos wogole jest zainteresowany?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
u renzo oprocz grzeska jest jeszcze wojtek z rybnika (mistrz polski w taeklendo i bardzo mocny niebieski) i michal (bardzo dobry bokser i generalnie uderzac. na ostatnich naga zgarnal braz w intermidiete). jest jeszcze michal(czasem wpada, czasem ma przeblyski geniuszu). i jeszcze jakis mlody polak z 17 lat, wysoki ale lekko dojebany, ktory trenuje zapasy, jest szansa, ze moze sie wyrobic. jest jeszcze kuba z wroclawia (niesamowita osobowosc, obecnie kontuzjowany) byl kiedys taki wielki maciek z warszawy, ale wolil chodzic do alliance. i jeszcze byli bracia kliczko z wroclawia(dobrzy kickbokserzy, do tej pory niektorzy w akademi ich wspominaja). i jeszcze jakis koles z lublina (ale chyba tez poszedl do alliance. a jeszcze kiedys byl jakis mlody polak z poznania (ake zrobil sobie zdjecie z renzo, od karola matuszczaka. dzieki niemu zostalem przy bjj do dzis, 5 lat. nie chcial sie kulac. ja wtedy trenowalem 2 miechy i chcialem rzucic ten sport, i to chyba wszyscy. aaa i jeszcze taki chris czyli krzysiek z niepamietam skad, czyli z daleka co pracowal w jakis sluzbzach i mial pistolet, ale zaginal. i jeszcze jakis strarzy polak - jacek, ale to raczej michal m go lepiej poznal i niech cos o nim napisze. i jeszcze jeden ostatnio sie przypaletal, ale 3 slowa z nim zamienilem).
nie moge wysylac wiadomosci na priva
Napisano Ponad rok temu
ale takie osoby mozna bylo zobaczycz:
rickson gracie, soca, szef baha, tales, pe de pano, kira, leka viera (?), saulo ribeiro, nick diaz, galvao ... jak cos pomylilem to poprawcie...
Napisano Ponad rok temu
tu nas jest tylko dwoch polakow (Krzysiek z Tarnowa 2kyu w kyokushin, ale dopiero zaczal i ja)
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Walki bardzo fajne, wrzucaj jak najwiecej
Co do walki Grzeska z Monsonem to radzil sobie bardzo ladnie, Monson w sumie malo pokazal, bardzo sie meczyl z przejsciem gardy, gdyby nie sila i masa to chyba duzo by nie zrobil...
Napisano Ponad rok temu
działa
>jakies komentarze?<
Ten Monson nie jak człowiek wygląda :? A do tego to nie jest taki typowy koks-zapaśnik tylko bardzo inteligentny facet. Rutkowski i tak dłużej sie bronił niż myślałem.
>mam wrzucac dalej... czy ktos wogole jest zainteresowany?<
Wrzucaj wrzucaj! To jest najlepszy temat na tym forum od jakiegoś czasu. Jak masz jakieś walki Diaza albo tego Galvao czy jak mu tam :wink: to też możesz wrzucić 8)
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Repost pierwszych dwóch walk tematu:czy ktos z osob ktore zassaly juz te pliki bylby tak laskawy i uploadowal walki na jakis inny serwer... prosze; )
Napisano Ponad rok temu
na poczatek pe de pano z nie wie kim... jak ktos wie to niech pisze...
Napisano Ponad rok temu
Pzdr,
Pawel
Napisano Ponad rok temu
wrzuccie prosze jeszcze:
-rolles manson
-i nastepne z mansonem(plik manson1 i manson 2)
z gory dziekuje
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
PUCHAR POLSKI BJJ!!!!!!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
2 Mistrzostwa Polski w Submission Wrestling
- Ponad rok temu
-
GI firmy Technical Combat