ufc 58 (spoiler!!!)
Napisano Ponad rok temu
Franklin - Loiseau decyzja wiadomo dla kogo czasem chyba powinni wazyc zawodnikow w dniu zawodow. Rich byl dobre 10 kg ciezszy. zdominowal cala walke mimo, ze zlamal reke w drugiej rundzie.
gsp rozjedzie matt'a w nastepnym podejsciu do tytulu.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
mega mily koles i super zawodnik, ale trzeba przyznac ze bj to tez geniusz, piekna walka jestem pod wrazeniem
no i nie zabraklo podziekowan dla chlopakow z nowego jorku auuuuuuuuuu
Napisano Ponad rok temu
ale czy widzieliscie walke hominick vs edwards? naleprza walka wieczoru polecam.
Napisano Ponad rok temu
ale...
mysle, ze bedzie decyzja... nie wiem dla kogo... GSP bedzie staral sie wykorzystac zasieg rak i nog... MH bedzie przewracal. ale na ziemi nic niespodziewanego nie powinno sie stac. GSP jest bardzo solidna purpura, dodatkowo jest i bedzie jeszcze wiecej trenowany przez John'a Danaher'a z Renzo Gracie NYC.
daje 51:49 dla GSP (ale to nic pewnego...)
a walka z BJ wysmienita... faktycznie... bj strasznie obil GSP. strasznie szybkie rece ma BJ. najlepszy technik na swiecie moim zdaniem. najkompletniejszy fajter na swiecie. ideal techniczny...
Napisano Ponad rok temu
no bj jest rewelacyjny- ciekawe czy kiedys zobaczymy rewanz Gomi vs BJ Penn - jak dla mnie najlepsi zawodnicy w tej kategorii wagowej...gdybanie...
a walka z BJ wysmienita... faktycznie... bj strasznie obil GSP. strasznie szybkie rece ma BJ. najlepszy technik na swiecie moim zdaniem. najkompletniejszy fajter na swiecie. ideal techniczny...
Napisano Ponad rok temu
Franklin w swojej wadze w UFC nie ma sobie rownych. Zlamal reke w 2 rundzie a pomimo tego w kolejnych trzech nie dal ani na chwile odetchnac przeciwnikowi. Nalezy mu sie wieelki szacunek nie tylko za umiejetnosci ale tez za niesamowita sile woli.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Droga Kota
- Ponad rok temu
-
Gracie Fighting Championships
- Ponad rok temu