Co czuliście po napadach?/ wiek osób najczęsciej napadanych
Napisano Ponad rok temu
A co do tych napadów to widze chyba że po prostu najlepiej nie pałetać się samemu po mieście i na jakieś dłuższe trasy iść po prostu z kolegami, albo z psem, a najlepiej to zrobić prawo jazdy i jeździć samochodem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Osobiście jestem bardziej ostrożny w dzień. Mieszkam obok lasu i wracałem przez ten las do domu o każdej porze nocy i nigdy nic złego mnie nie spotkało. Kiedyś też skracałem sobie drogę na przystanek przez cmentarz i też bezpiecznie. Jeden jedyny raz co nie miałem szczęścia był w ruchliwym miejscu o 14.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdr
Napisano Ponad rok temu
A co do staruszek to pisałem już kiedyś o zdolnościach bojowych mocherowych beretów
Nie mówię tu bynajmniej o spokojnych kobietach których na pewno jest więcej, ale są mniej zauważane
Haha te zdolności bojowe to mi przypominają coś. Kiedyś postanowiliśmy z chłoakami(głupi pomnysł) pójść na tzw. torpedę czyli ukraść torebkę (głupi pomysł). No więc pojechaliśmy na inną dzielnicy, i się czailiśmy z 3 godziny, bo to szła jakaś niewinna staruszka, a to jakaś miła pani z dzieckiem itd. Aż w końcu zobaczyliśmy jakąś stara rope, z 58 lat miała, taką paskudną. No i szliśmy kawałek za nią i kolega podbiegł złapał jej za torebke, (głupi pomysł) a ona się tylko obruciła [kolega szarpał z całej siły] i trzymając jedną ręką torebke, strzeliła w niego petem, i wyrwąła mu tą torebke i zajebała nią przez łeb [a babka była wielka ze 2 na 2 metry;) i robiła to wszystko z takim spokojem na twarzy]. I wszyscy oczywiście uciekliśmy i tak się skończyła moja beznadziejna przygoda z łatwym chajsem i już nigdy postanowiłem nie kraść ( nie dlatego że mało co mojego kumpla nie sklepała jakaś babka) ale sobie przypomniałem jak moją babcie kiedyś chcieli okraść pod bankomatem.
OKRADAĆ SŁABSZYCH TO FRAJERSTWO!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
OKRADAĆ ...LUDZI TO FRAJERSTWO!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
pierdaczysz od cergli, pierwsza rzecz w tym fachu tak slabiaka ucelic zeby sie nie przejechac. 3 na 1, przyczajka albo cherlak, to sie mierli na pewniaka, lis zajaca zlawia nie dzikaOKRADAĆ SŁABSZYCH TO FRAJERSTWO!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Droga Kota
- Ponad rok temu
-
Sporo ciekawych filmików
- Ponad rok temu
-
jak by wam bylo walczyc zchlopem ktory ma pałke teleskopowa?
- Ponad rok temu
-
jak skasowac kozaka?? hehe....
- Ponad rok temu
-
problem społeczny?
- Ponad rok temu
-
Kung Fu street fighting ;)
- Ponad rok temu
-
Segal i dziwne legendy na jego temat
- Ponad rok temu
-
Śmieszne, dziwne sytuacje na ulicy...........
- Ponad rok temu
-
Nóż. Napewno nie masz szans?
- Ponad rok temu
-
Taekwondoka VS amator
- Ponad rok temu