Co zrobić z Sambo?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No jak to, nic nie moge mu zrobi?Ja nie chce mu nic robic ale chyba są jakies urzedy ktore to załatwiają?Problem, ze nic nie mozesz mu zrobic.
A mieszkam niedaleko Radomia no i jest jeszcze sekcja jiu jitsu nawet sie tu na forum oglasza z seminarium ale tam mniej osob chodzi i oni tam inne treningi mają.To znaczy bardziej techniczne są a ja nie jestem jeszcze za dobry no i tam nie ma tak duzo roznych rzeczy na jednym treningu.No nie wiem sam.A gdzie lepiej będzie waszym zdaniem bo na tym jiu jitsu to wiem ze gość który to prowadzi ma wszystkie papiery i tak dalej.
Napisano Ponad rok temu
Chyba nie zamierzasz sie ciagac z jakims gosciem po sadach czy urzedach bo nie odpowiadaja Ci treningi ?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wydaje mi sie, ze to bardzo dobrze :wink: Przy takiej ilosci technik na kazdym treningu istnieje realna szansa na to, ze kazda z nich bedzie sie znalo na przyzwoitym poziomie(a o to wlasnie chodzi)na jednym treningu jak uczy czegos to mało technik na przykład dwie albo trzy a potem wałkuje z tego co już było
pozdro 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S. A co do tego baletu to nie polecam... Słabej baletnicy przeszkadza nawet "rąbek u spódnicy". Jeszcze byś sobie paznokcia złamał i dopiero byś się rozczarował.
Pozdrowionka dla całej sekcji sambo!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli ktoś jest władny to proszę o zablokowanie tego tematu .
Pozdr. dla Mańka z Sambo Pionki. Wie od kogo.
Napisano Ponad rok temu
Bo wszyscy jestescie jedna klika i to jujitsu i sambo.olewam was i nigdzie nie przyjde i wszystkim bede mówił że to kicha te wasze sztuki walki.Walcie sie pedaly.
A co złego jest w przytuleniu się do fajnego faceta? :wink:
A koledze może zaproponować "Piczipolo do 1000"
Napisano Ponad rok temu
Nie chcesz to nie przychodź. Ale licz się ze słowami...Bo wszyscy jestescie jedna klika i to jujitsu i sambo.olewam was i nigdzie nie przyjde i wszystkim bede mówił że to kicha te wasze sztuki walki.Walcie sie pedaly.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
poranne treningi bjj warszawa?
- Ponad rok temu
-
poelcam ta strone, warto
- Ponad rok temu
-
Ucieczki.
- Ponad rok temu