Szukam opinii o Gerberze Multiplier 800
Napisano Ponad rok temu
Albo najchętniej bym usłyszał wszytskie opinie użytkowników tegoż szpeju, wszytsko, co robił, na czym się zjebał, co kosmicznego potrafi i w ogole przygody wszelakie.
Bardzo potrzebuje tych informacji zatem do dzieła forumowicze
Napisano Ponad rok temu
Polecam.
Ale radzę uważać na ostrza, gerber ma jakiś problem z nimi, w moim MP600 strzeliło przy otwieraniu kartonu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1. Przy otwieraniu jest głośny (SOG otwiera się też jedną ręką ale jest cichszy)
2. narzędzi ma nieporęczne i krótkie.
3. Wymienne narzędzia to chała - jeżeli coś jest wymienne tzn nie trzyma się stabilnie.
Leatherman 200, Vicek, Wave, Sog 55 - w tej kolejności.
Pozdr.Z
Napisano Ponad rok temu
3. Wymienne narzędzia to chała - jeżeli coś jest wymienne tzn nie trzyma się stabilnie.
I dlatego właśnie wiertarki sprzedaje się ze zintegrowanym wiertłem i każdy profesjonalny budowlaniec przychodzi do pracy z 15 wiertarkami
Napisano Ponad rok temu
I dlatego właśnie wiertarki sprzedaje się ze zintegrowanym wiertłem i każdy profesjonalny budowlaniec przychodzi do pracy z 15 wiertarkami
Nie kpij tylko myśl bo obetniesz sobie kiedyś palca. Miała być to kpina, ale prawdziwie profesjonalne wiertarki są przystosowane do jednego wiertła (przykład: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - np Festo czy linia Beta Prof stosowane na liniach montażowych. Tam wiertła sa montowane i ustalane za pomocą kluczy, a nie ścisków uniwersalnych.
A jeżeli chcesz nosić multitoola z wymiennymi kombinerkami, końcówkami, piłkami, itp, to może lepiej kupić sobie mały zestaw narzędzi z nasadkami 1/4" itp itd.
W moim pojęciu Multitool jest integralny. A jak chcę wyminić piłę to wymieniam cały element, rozkręcając sworzeń.
Napisano Ponad rok temu
to narzędzia EDC dla niektórych zawodów.
Integralna niewymienialna piła się tępi i staje się bezużyteczna to 1.
2. Użytkowałem 3 lata rem grita i jestem cholernie mocno zadowolony.
3. Głośno się otwiera ???? Niezły parametr jak na multitoola.
4. Wymienne bity w Miltiplier600 są błędem bo nie są integralne ?
P.S
Gadka bez sensu Qlfi kupił już
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Chris Reeve Skinner albo Aviator -pytanie do właścicieli
- Ponad rok temu
-
microtech scarab
- Ponad rok temu