WORLD GAMES 2005-POKAZY
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Widze ze nie ma zainteresowania to chyba sobie odpuszcze z filmami
Nie przejmuj się. Na filmy jest słaby odzew, jak w temacie poniżej
http://www.forum-kul...showtopic=78428
Cały czas się ściąga poklon
Napisano Ponad rok temu
Jak, bo ja nie doszedłem
klikasz na free, poten dajesz download, czekasz, aż skonczy sie odliczanie, wpisujesz kod który wyskoczy(taki kolorowy) i zapisujesz
Jak macie stale IP to po kazdym sciagnieciu pliku bedziecie musieli czekac godzine w kolejce, a w przypadku zmiennego IP wystarczy sie rozlaczyc potem ponownie polaczyc z netem i juz bedziecie mogli sciagac kolejne pliki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w moim przypadku ten bajer nie będzie, bo mam sieć paru osób i nie moge ciągle restartów robić
eee tam - raptem 12 restartów..... nawet nie zauważą :wink:
Napisano Ponad rok temu
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
to jest caly film musisz sciagnac wszystkie pliki. Z plikami jest wszystko okŚciągnęły mi się trzy pierwsze filmiki, lecz jak chce je rozpakować to komp mi krzyczy, że pliki są uszkodzone. Czym to mam rozpakować ?? Ja urzywam Winrar-a.
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
jedna uwaga - coś bym pozmieniał w kodekach (nie wiem, czy to nie kwestia przeplotu), bo przy dynamicznych scenach obraz się rozłazi. (a co - trzeba się do czegoś przyczepić :wink: )
Poza tym rewelka i wielkie dzięki poklon
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak sciagniecie dajcie znac to wstawie czesc druga czyli treningi. Oczywiscie mile widziane komentarze .
ja juz sciagnalem. i czekam na reszte
Napisano Ponad rok temu
jak przez opere ściągam to w transfers po jakimś czasie pojawia sie error w polu progress
czasami jak przekrocze chyba jakiś limit czy coś, w każdym bądź razie to jak loteria,np. przed chwilą ściągnąłem 9mb i dupa
Napisano Ponad rok temu
a ja walcze z ... part5 :?
jak przez opere ściągam to w transfers po jakimś czasie pojawia sie error w polu progress
czasami jak przekrocze chyba jakiś limit czy coś, w każdym bądź razie to jak loteria,np. przed chwilą ściągnąłem 9mb i dupa
to juz nie moja wina ze masz tak Scheißowaty net
Napisano Ponad rok temu
..................
wlasnie wrzucam na serwer
poklon poklon poklon poklon
Napisano Ponad rok temu
CRC failed in World Games 2005 cd1.avi the file is corrupt
wyskoczyło okienko i 11 takich błędów
czy ja kur.. wkońcu to obejrze? :roll:
to sie rozpakowuje innym programem jakimś? jak temu zaradzić? bo jeśli 11 plików jest zjebanych to chrzanie taką robote :?
Napisano Ponad rok temu
ściągnąłem :
CRC failed in World Games 2005 cd1.avi the file is corrupt
wyskoczyło okienko i 11 takich błędów
czy ja kur.. wkońcu to obejrze? :roll:
to sie rozpakowuje innym programem jakimś? jak temu zaradzić? bo jeśli 11 plików jest zjebanych to chrzanie taką robote :?
Juz kilka osob to sciagnelo i tylko ty masz problemy heheh troche to dziwne. Musisz rozpakowac wszystkie pliki na raz (15 plikow) WinRarem
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Staż z Jackiem Wysockim 7. Dan 10-11.03.2006 Chełm
- Ponad rok temu
-
Stowarzyszenia Aikido
- Ponad rok temu
-
Stefek w roli glownej
- Ponad rok temu
-
Hakama
- Ponad rok temu
-
Gratulacje dla Feanora.
- Ponad rok temu
-
rezygnacja z treningów
- Ponad rok temu
-
Co ma wspolnego aikido z samoobrona?
- Ponad rok temu
-
a w sobote...
- Ponad rok temu
-
a gdzie relacja przemka z luksemburga???
- Ponad rok temu
-
Style aikido
- Ponad rok temu