Moje kukri
Napisano Ponad rok temu
o
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
u
Napisano Ponad rok temu
może i wiocha ale co robić ...mi zależało na samym kukri, zresztą gadżety odprułem, bo ciągle wypadały w podróżach, acha ta z lewej to kieszeń na ten cały staff a ta "czarna szmatka" po prawo to kawalek skóry do polerowania....
"licencja poetica" twórcy tej pamiątki ale fakt ze tego dnia obejrzałem ze sto jak nie wiecej kukri i tylko ten mial taki zestaw ...
pozdro
tc
Napisano Ponad rok temu
może i wiocha ale co robić ...mi zależało na samym kukri, zresztą gadżety odprułem, bo ciągle wypadały w podróżach, acha ta z lewej to kieszeń na ten cały staff a ta "czarna szmatka" po prawo to kawalek skóry do polerowania....
"licencja poetica" twórcy tej pamiątki ale fakt ze tego dnia obejrzałem ze sto jak nie wiecej kukri i tylko ten mial taki zestaw ...
pozdro
tc
Napisano Ponad rok temu
Jaka jest długośc ostrza. A drugie pytanie - czy rękojeśc jest drewniana czy z rogu bawoła?
Napisano Ponad rok temu
ciekawą rzeczą jest ze ostrze nie jest gładkie a ma wyszlifowane wgłębienia na swoich bocznych płaszczyznach ...ponoć ten zabieg stosowano żeby zmniejszyć wage ...
Napisano Ponad rok temu
wracając do drewna charaterystyczny jest dla niego właśnie ten naturalny brązowy kolor [/list]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
" aj łont baj dis najf " a odpowiedż " yes mister, pliss mister, weri najs najfs, weri czip pliss " itd...itd ... i caly ten teatr który następuje potem do szczęśliwego końca transakcjii...ale to trzeba przeżyć
pozdr
tc
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nóż bojowy (?) - prośba o pomoc w identyfikacji
- Ponad rok temu
-
Sesja pikutka :)
- Ponad rok temu