UFC 57 - Wyniki
Napisano Ponad rok temu
2 Jeff Monson Branden Lee Hinkle Technical Submission (North/South Choke) 1 4:35
3 Paul Buentello Gilbert Aldana TKO (Strikes) 2 2:27
4 Alessio Sakara Elvis Sinosic Decision (Unanimous) 3 5:00
5 Joe Riggs Nick Diaz Decision (Unaminous) 3 5:00
6 Renato Sobral Mike Van Arsdale Submission (Rear Naked Choke) 1 2:21
7 Marcio Cruz Frank Mir TKO (Strikes) 1 4:10
8 Brandon Vera Justin Eilers KO (Kick and Knee) 1 1:25
9 Chuck Liddell Randy Couture KO (Punch) 2 1:28
Napisano Ponad rok temu
Liddell - Couture III 44 MB:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] RAPIDSHARE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pe de Pano ladnie rozbil Mirowi glowe, szkoda ze nie pokazal swoich umiejetnosci w parterze, ale walczyl ladnie i jestem ciekawy jego kolejnych walk...
Napisano Ponad rok temu
Walka podobna do walki Mir - Freeman . Mir nie potrafi sie bronic przed uderzeniami w parterze. Ogolnie po wypadku wyglada troche "ociezale" .Pe de Pano ladnie rozbil Mirowi glowe, szkoda ze nie pokazal swoich umiejetnosci w parterze, ale walczyl ladnie i jestem ciekawy jego kolejnych walk...
Napisano Ponad rok temu
bardzo ladna technika w wykonaniu monsona... ale i przeciwnik pokazal sie z ladnej strony, szkoda, ze niezauwazyl, ze odplynal i mial pretensje do sedziego, ze przerwal walke.
5 Joe Riggs Nick Diaz Decision (Unaminous) 3 5:00
bardzo ciekawa walka. diaz to swietny zawodnik. troche brakuje mu szczescia. mogl inaczej ta walke rozegrac. szkoda,ze tak bardzo uparl sie na walke w stojce z duzo ciezszym od siebie riggsem. w drugiej rundzie byl tak blisko skonczenia riggsa... szkoda...
8 Brandon Vera Justin Eilers KO (Kick and Knee) 1 1:25
bardzo piekny nokaut, wysokie kopniecie a la crocop i dobicie kolanem. szkoda, ze narzeczona zwyciezcy, nie byla tak piekna jak sama technika.
9 Chuck Liddell Randy Couture KO (Punch) 2 1:28
42 lata ... cuture to dla mnie jeden z lepszych fajterow...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chuck Liddell najlepszy
Niech zawalczy z Fedorem w Pride - zobaczymy tą jego "najlepszość"(nowe słowo )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem Iceman mógłby śmiało atakowac wage średnią w Pride. i mam wrażenie że tylko Shogun mógłby mu zagrozic (na dzień dzisiejszy)
Ja bym chciał zobaczyć jak Silva obija mu ryja
Napisano Ponad rok temu
akurat z silva to milby duze szanse wygrac silva czsem na pale atakuje a lidel umie to wykorzystac dobrze walczy z kontry i ma duzy zasieg.takie moje skromne zdanie.chociaz kibicowalbym silvieMoim zdaniem Iceman mógłby śmiało atakowac wage średnią w Pride. i mam wrażenie że tylko Shogun mógłby mu zagrozic (na dzień dzisiejszy)
Napisano Ponad rok temu
A tam, Silva zabił by go wzrokiem przed rozpoczęciem walkiakurat z silva to milby duze szanse wygrac silva czsem na pale atakuje a lidel umie to wykorzystac dobrze walczy z kontry i ma duzy zasieg.takie moje skromne zdanie.chociaz kibicowalbym silvieMoim zdaniem Iceman mógłby śmiało atakowac wage średnią w Pride. i mam wrażenie że tylko Shogun mógłby mu zagrozic (na dzień dzisiejszy)
To jego spojzenie 8O
Mrozi krew w żyłach :shocked!:
Chociaż to 'Iceman' więc jego by pewnie nie zmroziło :wink:
Napisano Ponad rok temu
diaz to dobry fajter ale kompletny idiota. na trackerze sa jego wypowiedzi po walce z riggsem i po incydencie w szpitalu (obaj zaczeli na siebie wrzeszczec a potem sie znow zaczeli bic) jak ktos rozumie po angielsku to warto posluchac.
Napisano Ponad rok temu
moim zdaniem ICEMAN wygrałby tę walke (moja wymarzona walka- silva vs iceman) Wand w swoich walkach idzie mocno do przodu bijąc gdzie popadnie, a zwróc uwage na Chucka jak potrafi kontrowac........... może sie kiedys doczekamy tej walkiA tam, Silva zabił by go wzrokiem przed rozpoczęciem walkiakurat z silva to milby duze szanse wygrac silva czsem na pale atakuje a lidel umie to wykorzystac dobrze walczy z kontry i ma duzy zasieg.takie moje skromne zdanie.chociaz kibicowalbym silvieMoim zdaniem Iceman mógłby śmiało atakowac wage średnią w Pride. i mam wrażenie że tylko Shogun mógłby mu zagrozic (na dzień dzisiejszy)
To jego spojzenie 8O
Mrozi krew w żyłach :shocked!:
Chociaż to 'Iceman' więc jego by pewnie nie zmroziło :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
walki Tito Ortiza
- Ponad rok temu
-
UFC 57