Clinton Woods vs. Roy Jones Jr. (21.04.06)
Napisano Ponad rok temu
Amerykańska telewizja Showtime niedawno popisała kontrakt z Jonesem (49-4, 38 KO) na dwie walki. Pierwszą z nich mógłby stoczyć właśnie z Clintonem Woodsowi (38-3-1, 23 KO). Gdyby wygrał, być może jeszcze przed końcem roku zmierzyłby się ze zwycięzcą pojedynku Jeff Lacy - Joe Calzaghe.
Nie wiadomo jeszcze czy dojdzie do walki. Telewizja Showtime chciałaby by walka miała miejsce w Stanach Zjednoczonych, ale Dennis Hobson, promotor Woodsa, raczej odrzuca taką możliwość. Jako alternatywę dla Woodsa podaje się nazwisko Rico Hoye, amerykańskiego boksera, który przed rokiem przegrał właśnie z Woodsem.
Roy Jones Jr.
Clinton Woods
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niedlugo napewno dojdzie do tej walki Adamek vs Jones
Wydaje mi się ze nie dojdzie, Adamek jest jeszcze za mało medialny w stanach, pozatym RJJ nie nalezy do tych niemyslących. Zdaje sobie doskonale sprawe ze z Adamkiem nie mialby zadnych szans (podobnie stwierdził Hopkins - że nie będzie walczył z adamkiem, bo chłopak jest zwyczajnie za dobry).
Napisano Ponad rok temu
I właśnie dlatego mnie to martwi. Będzie musiał Tomek walczyć z tymi "gorszymi", ale niebezpiecznymi rywalami. W boksie wszystko może się zdarzyć (pewnie uznacie mnie za paranoika), żeby tylko nie złapał jakiejś głupiej porażki w jego ładnie zapowiadającej się karierze.Wydaje mi się ze nie dojdzie, Adamek jest jeszcze za mało medialny w stanach, pozatym RJJ nie nalezy do tych niemyslących. Zdaje sobie doskonale sprawe ze z Adamkiem nie mialby zadnych szans (podobnie stwierdził Hopkins - że nie będzie walczył z adamkiem, bo chłopak jest zwyczajnie za dobry).
Napisano Ponad rok temu
I właśnie dlatego mnie to martwi. Będzie musiał Tomek walczyć z tymi "gorszymi", ale niebezpiecznymi rywalami. W boksie wszystko może się zdarzyć (pewnie uznacie mnie za paranoika), żeby tylko nie złapał jakiejś głupiej porażki w jego ładnie zapowiadającej się karierze.Wydaje mi się ze nie dojdzie, Adamek jest jeszcze za mało medialny w stanach, pozatym RJJ nie nalezy do tych niemyslących. Zdaje sobie doskonale sprawe ze z Adamkiem nie mialby zadnych szans (podobnie stwierdził Hopkins - że nie będzie walczył z adamkiem, bo chłopak jest zwyczajnie za dobry).
Jak to mówią : na układy nie ma rady.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oj ostatnio wogole nie jestem na czasie jeśli idzie o boks zawodowy ... naprawde ze 100% przekonaniem twierdzisz, że Roy na chwile obecna nie miał by z Adamkiem żadnych szans ?
Żadnych. 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Roy miał styl,ale myślę że nie jest już tym bokserem jakim był kiedyś. Jest to chodząca legenda i napewno ma już swoje miejsce w historii boksu. Myślę też, że przejście do wyższej wagi dało mu jeszcze wiekszą sławę i pieniądze, ale trochę go przytępiło. To jest szansa dla Adamka, bo pokonując teraz Roya będzie się bardzo liczył w światowym boksie. Nie mówię, że jest to łatwe zadania, ale szanse byłyby spore.No nie wiem Tomek jest dobry ale wydaje mi sie ze Roy ma zupelnie odmienny styl niz jego dotychczsowi rywale. Mysle ze z Royem ciezko byloby mu wygrac a dlaczego nie walcza to tylko promotorzy moga wiedziec
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kick i boks jednocześnie?
- Ponad rok temu
-
Floyd Mayweather vs. Zab Judah (8.04.06)
- Ponad rok temu
-
WBC Night of Champions
- Ponad rok temu
-
Parametry Hameda
- Ponad rok temu
-
<< ŁÓDŹ SIROCCO FIGHT CLUB >> ???
- Ponad rok temu
-
Seminairum Muay Thai z trenerem z Białorusi