Walki PRIDE w internecie ONLINE
Napisano Ponad rok temu
>>> [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] <<< Niestety nie ma na tej stronie forum dyskusyjnego ponieważ doszedłem do wniosku że nie ma sensu tworzyć kolejnego forum skoro i tak wszyscy piszą na budo.net.pl dlatego prosiłbym o opinie na temat serwisu [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] właśnie w tym temacie. Na stronie można oglądać walki PRIDE między innymi z SHOCKWAVE 2005 z udziałem Pawła Nastuli, pod każdym z filmów jest formularz do komentowania więc zapraszam do wypowiedzi.
Aby móc oglądać filmy trzeba się zarejestrować co w znacznym stopniu ułatwi korzystanie z serwisu.
Zapraszam do oglądania, poniżej nasz banerek, jeśli ktoś
z Was prowadzi stronę internetową o tematyce sportów walki
prosiłbym o umieszczenie banera w zamian zrobię to samo.
Adres strony [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Do tego zarejestrowalem sie a nie moge sie zalogowac
Ale powodzenia w rozwijaniu serwisu, bede tam zagladal
Napisano Ponad rok temu
Witaj, dzięki za pozytyw, jeśli chodzi o logowanie to napewno działa bo przed chwilą założyłem konto testowe i zalogowałem się bez problemu, może przy podawaniu hasła popełniasz jakiś błąd, spróbuj założyć nowe konto z innym loginem i powinno być ok, pozdrawiam.Strona ladna, ale platny dostep troche drogi :wink:
Do tego zarejestrowalem sie a nie moge sie zalogowac
Ale powodzenia w rozwijaniu serwisu, bede tam zagladal
Napisano Ponad rok temu
Niestety także mam problem z zalogowaniem po rejestracji ?
Napisano Ponad rok temu
Mnie tez podoba się szata graficzna.
Przy rejestracji podaj login jako jedno słowo bez spacji to samo dotyczy hasła, napisz na mój email login i hasło to sprawdze co się dzieje...
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Mnie tez podoba się szata graficzna.
JUŻ WIEM W CZYM TKWI PROBLEM, NIE DA SIĘ ZALOGOWAĆ KORZYSTAJĄĆ Z PRZEGLĄDARKI INTERNET EXPLORER PROBLEM POLEGA NA TYM ŻE NIE MA JESZCZE WYKUPIONEJ DOMENY I KORZYSTAM Z ALIASU [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
JEŻELI WCHODZISZ NA STRONĘ UŻYWAJĄC INTERNET EXPLORERA WPISUJ ADRES [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] I WTEDY ZALOGUJESZ SIĘ BEZ PROBLEMU, JEŚLI UŻYWASZ PRZEGLĄDARKI FIREFOX WSZYSTKO DZIAŁA PRAWIDŁOWO NA ALIASIE [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Stronka z zajefajnymi grafikami gwiazd MMA
- Ponad rok temu
-
Tyson sedzia w MMA :))
- Ponad rok temu
-
Pride 31: Nogueira vs Barnett