Co to?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O współczesnych rosyjskich nożach dla jednostek specjalnych też informacji nie brakuje. Patrz [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oficerowie często kupują se różne noże turystyczne lub myśliwskie z Kizlara lub Zlatousta. Jednak najbardziej wygodne i przydatne zwykłe finki, kute z prostej węglówki. Nic lepszego jeszcze nie wymyślono. Plus victorinox/multitool. W jednostkach specjalnych w kapterkach sporo różnych rzeczy jest, w zależności od potrzeb wybiera się potrzebne narzędzie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Potrzebna pomoc w doborze noza... Potrzebna pomoc w doborze noza...- Ponad rok temu 
- 
			 Bolesna miłość czyli co mój noż mi zrobił Bolesna miłość czyli co mój noż mi zrobił- Ponad rok temu 
- 
			 Futerał na noże Futerał na noże- Ponad rok temu 
- 
			 D2 vs. damast D2 vs. damast- Ponad rok temu 
- 
			 Milwaukee(Wisconsin) - sklep z nożami Milwaukee(Wisconsin) - sklep z nożami- Ponad rok temu 
- 
			 Howling Rat, Sebenza , LCC/DA Howling Rat, Sebenza , LCC/DA- Ponad rok temu 
- 
			 Spyderco Manix czy Paramilitary Spyderco Manix czy Paramilitary- Ponad rok temu 
- 
			 spyderedge spyderedge- Ponad rok temu 
- 
			 osełki - pomóżcie osełki - pomóżcie- Ponad rok temu 
- 
			 Najdurniejsza nazwa noża na Świecie Najdurniejsza nazwa noża na Świecie- Ponad rok temu