AFC-Stronka,Nabór,HL-Kułaka,Zdj z Pulsara
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak patrze na ten tydzien treningowy Krzyska i przypominam sobie kiedy zaczynal w mma, bylismy na obozie treningowym przed jego druga walka w mma.
Z tego co pamietam to wazniejsze dla niego byly imprezki niz treningi, ranki to byla masakra :wink: Ogolnie byl malo zdyscyplinowany, ale wiadomo taki wiek
Pewnie teraz juz sie zmienil, wkoncu wlasny klub i czeste walki w galach mma napewno wymagaja ciezkiej pracy...
Napisano Ponad rok temu
Jak sie nie myle to w tedy jako jednyny zalzyłes mi trójkąta z całego obozu ??
Tak to było 3 lata temu to po pierwsze ,po drugie nie ludzie sie zmieniaja tylko poziom a do poziomu trzeba sie dostosowywac.
Z Hl cos spróbuje podziałac i zainterweniowac bo to nie ja zajmuje sie strona.
A jesli chodzi o tydzen treningowy to powinien tak wygladac i zawsze sie staram zeby tak wygladał ale ...zawsze jest jakies ale...
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
8) Tak to bylem ja, z tym ze Ty idziesz do przodu a ja sie zatrzymalem i juz by mi sie ta sztuka pewnie nie udalaWitam.
Jak sie nie myle to w tedy jako jednyny zalzyłes mi trójkąta z całego obozu ??
Ale bardzo fajne byly te sparingi, w sumie na tym chyba tylko Ty i Mariusz byliscie naprawde dobrzy w parterze, dlatego bardzo sie cieszylem z tych sparingow...
No dokladnie, po wynikach z ostatnich gal widze ze jest bardzo dobrze, oczywiscie zycze powodzenia w kolejnych wyzwaniach!Tak to było 3 lata temu to po pierwsze ,po drugie nie ludzie sie zmieniaja tylko poziom a do poziomu trzeba sie dostosowywac.
Pozostale dwa filmiki dzialaja, tylko highlight nie dziala, jak bedzie dzialal to poprosimy o info na forumZ Hl cos spróbuje podziałac i zainterweniowac bo to nie ja zajmuje sie strona.
Doskonale to rozumiem, sam niestety zaniedbalem treningi...A jesli chodzi o tydzen treningowy to powinien tak wygladac i zawsze sie staram zeby tak wygladał ale ...zawsze jest jakies ale...
Pozdrawiam
Tez pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Teraz powinien działac chyba ze zamarzł!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
swoja droga jakby ktos wiedzial co to za kawalek to ja bardzo chetnie sie dowiem
Napisano Ponad rok temu
Jak można do tego sciągnać codeci?? Bo słysze tylko muzykę
Napisano Ponad rok temu
to jest Die Toten Hosen? 8O 8O 8O w zyciu bym nie powiedzial....DIE TOTEN HOSEN - PUSHED AGAIN to ta piosenka co leci w tle.
Ale thx
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kobieta ocalona przed gwałtem
- Ponad rok temu
-
Fedor i TKD
- Ponad rok temu
-
Ricco Rodriguez
- Ponad rok temu
-
Nowi Polacy w Pride
- Ponad rok temu
-
Gdzie mozna kupic filmiki Pride MMa etc.?
- Ponad rok temu
-
UFC w polskiej tv.
- Ponad rok temu
-
Pride organizuje GP bez limitu wagi !!!!!
- Ponad rok temu
-
I will fight the devil himself if he steps into the Octagon.
- Ponad rok temu
-
ALMMA <----- Co z nia????
- Ponad rok temu
-
pozdro dla wszystkich obecnych na gali MMA Pulsar w Poznaniu
- Ponad rok temu