złote myśli w sztukach walki
Napisano Ponad rok temu
1.Co czyni mistrza w sztuce walki? Powtarzanie, powtarzanie, powtarzanie.
2.Największą skuteczność mają rozwiązania najprostsze.
Powyższe świetnie sprawdzają się, moim zdaniem, w każdej sztuce walki, a często nawet w życiu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jeśli to jest reguła, której hołdujesz,to gratuluję:musisz być mocno porażonym człowiekiempo prostu poraziła mnie głębia wypowiedzi
Napisano Ponad rok temu
napisz coś oryginalnego to będzie poklon
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo osiagnal juz ja chuck norris
Napisano Ponad rok temu
dla Ciebie to są truizmy.dla innych nie.troszkę tolerancji zalecam zresztą truizmy najtrudniej jest stosować, ponieważ wielu zawodników nie zdaje sobie z nich sprawy.przynajmniej w sekcji, do której ja zaglądam.nie oczekuję przyklaskiwania, tylko pisania ciekawych zasad.jeśli nie znasz żadnych lub nie stosujesz,to po co się odzywasz pzdr!
Moje ulubione zasady, to zasady interpuncji i ortografii.
Napisano Ponad rok temu
mozesz zawsze trenowac i dazyc do doskonalosci ale jej nie osiagniesz..............
Co do tego typu ZŁPOTYCh MYŚLI
Warto zajrzec do:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pozdr
Napisano Ponad rok temu
też sobie cenię interpunkcję (nie interpuncję) i ortografię.chyba, że nie muszę być do końca poprawny pod tym względem,wtedy zaczynam zdania z małej litery (czyli na każdym forum,na którym się wypowiadam ). ale, żeby zrobić błąd ortograficzny w wyrazie "interpunkcji", to już trzeba mieć talent tylko co to ma wspólnego ze sztukami walki może ktoś potrafi to przetransponować ? pozdrawiam wszystkich stosujących konstruktywne zasady!!!Moje ulubione zasady, to zasady interpuncji i ortografii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
genialna stronkamozesz zawsze trenowac i dazyc do doskonalosci ale jej nie osiagniesz..............
Co do tego typu ZŁPOTYCh MYŚLI
Warto zajrzec do:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pozdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do złotych myśli:
"Przy silnym umyśle, każda przegrana wzmacnia cię".
Zaczynanie zdania wielką literą zwiększa czytelność Twoich postów i powinieneś się stosować do tego na wszelkich forach...też sobie cenię interpunkcję (nie interpuncję) i ortografię.chyba, że nie muszę być do końca poprawny pod tym względem,wtedy zaczynam zdania z małej litery (czyli na każdym forum,na którym się wypowiadam )
to nie był błąd ortograficzny tylko tzw. literówkaale, żeby zrobić błąd ortograficzny w wyrazie "interpunkcji", to już trzeba mieć talent
Napisano Ponad rok temu
masz rację...tylko,że skoro moderatorowi się nie chce zrobić podglądu i poprawić literówki w swoim poście, to mi się też nie chce wciskać shifta po każdej kropce...ale może się poporawięZaczynanie zdania wielką literą zwiększa czytelność Twoich postów i powinieneś się stosować do tego na wszelkich forach...
tiaaaaa...no to ja też popełniam literówki na początku każdego zdania (bo zaczynam je z małej litery) już jest okto nie był błąd ortograficzny tylko tzw. literówka
a myśl przednia,jak najbardziej.o chucku norrisie to są jakieś podśmiechujki, nie są to więc złote myśli "tego typu".
Napisano Ponad rok temu
A co do Chucka Norrisa to lepiej żeby wszystkie teksty na jego temat były w jednym miejscu wtedy nie ominie się tych najlepszych...
Napisano Ponad rok temu
p.s.literówka to też błąd (np.ortograficzny).pzdr!
Napisano Ponad rok temu
Sztuki walki sa jak sex, ale mi sie wszystko z seksem kojarzy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Słomiane tatami
- Ponad rok temu
-
Kontuzja -Pomóżcie
- Ponad rok temu
-