X5-pytanie
Napisano Ponad rok temu
tzn.koszta eksploatacji i ogólna przydatność pOdczas wakacyjnuch wypadów itp.
Zgóry dzięki za otpowiedzi ew sugestie
ps.wchodzi w grę x1 tej samej firmy
Napisano Ponad rok temu
imho bardziej uniwersalna niź X1
Napisano Ponad rok temu
PS. X5 jezdi w moim samochodzie przez ostatnie 2 lata. Pare razy sie przydala. Litowe baterie na mrozy to jest to. I do tego sie moim zdaniem nadaje- tj jako światło na awarie. W codziennym użytko jest za droga.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W tej dziedzinie jest stosunkowo szybki postęp.
X5 to już jest bajka nie na dzisiaj.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fajnie by było jakby to była taka latara żeby móc se tym przyświecić np. jak grzebie w ciemnej szufladzie i poświecić w lasku lub na drodze
Napisano Ponad rok temu
Ja zamowilem sobie to:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Dwa poziomy swiecenia i ogolnie b. uniwersalna...
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Jeśli zależy Ci na dłuższym czasie pracy przy stosunkowo przyzwoitym świetle i tanim zasilaniu o małych gabarytach i przystępnej cenie to poczytaj sobie tutaj. Tu będziesz miał około czterech godzin pracy latarki po sformatowaniu aku 2500mAh na pełnej mocy.Skoro odradzacie X5 to co konkretnie byście mi radzili
Fajnie by było jakby to była taka latara żeby móc se tym przyświecić np. jak grzebie w ciemnej szufladzie i poświecić w lasku lub na drodze
Jeśli wolisz silniejsze światło (tak mi wynika z opisu, jednak sprawdzę to dopiero za jakiś czas w praktyce) i dwie godziny pracy na pełnej mocy przy małych gabarytach oraz przystępnej cenie latarki i zasilania rozważ ten zakup. Tu już trochę będziesz musiał pokombinować ze sprowadzeniem latarki.
Jeśli chcesz mieć takie światełko przez cztery godziny, to weź jego większego brata na dwa AA.
Jeśli potrzebujesz silniejszego światełka, lecz czas pracy jest mniej istotny, to [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Ma dwa poziomy świecenia i dość jasne światło (mniej więcej takie jak V^2 w topicu o Dawidzie). Trudno mi się wypowiadać na temat jej czasu pracy na niskim biegu, jednak na wysokim będzie to około godziny.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chodzi o Fenixy, tutorial jak to zrobić jest tutaj.
Znajdziesz je [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Oczywiście można zapolować na Budo-Bazarze. L2P był niedawno.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
WARSZWA-LATARKA TAKTYCZNA LUXEON 1 i 3 WATT
- Ponad rok temu
-
NOWY PLECAK DEVIL'S TOWER
- Ponad rok temu
-