Nowi Polacy w Pride
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Adam Małysz! Jak walnie nartą to Fedor leży!
on to by raczej fedora przelecial:P
Napisano Ponad rok temu
Az tak... Mój typ to Rysiek Murat. Soke Rysiek...on to by raczej fedora przelecial:P
Napisano Ponad rok temu
leper leper panowie to jedyny kandydat
Oj tak, proszę, Leppera do Pride, przeciwko wkurwionemu Ensonowi Inoue - tylko bez sędziów.
Opłacę mu przelot. Z Pekinu do Tokio tak daleko nie jest, poza tym bilet w jedną stronę wystarczy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w Polsce jak narazie nie ma nikogo kto by se tam poradzil i jeszcze duzo wody uplynie zanim ktos sie znajdzie na tyle dobry by nie polec w kazdej walce bo nie sztuka wyjsc do walki i dostac baty sztuka to wygrac.mamy dobrych zawodnikow ale nie do prida czy ufc.nie oszukujmy sie
ja tam sporo lapsow w ufc i w pride widzialem i wydaje mi sie ze kilku z naszych moglo by sie tam sparwadzic szczegolnie o ufc
Jakubek, Drwal, Materla to nazwiska ktore mam nadzieje ze kiedys tam zaistnieja...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakubek, Drwal, Materla quote]
sa dobzi ale nie na tyle by sie tam znalezli.oni moga powalczyc w Europie ale nie w Japonii czy Brazyli,itd.Moim zdaniem jedynym fighterem z Polski ktory bylby godny jest Maciej'Manolo'Linke
Napisano Ponad rok temu
Materla i Jakubowski... pierwszy reprezentuje talent a drugi pracowitość i zawziętość..
Napisano Ponad rok temu
A czasem nie Mariusz 'Manolo' Linke? Chyba ze chodzilo ci o mlodszego brata Manolo - Macka "DeZoo" Linke? :wink:sa dobzi ale nie na tyle by sie tam znalezli.oni moga powalczyc w Europie ale nie w Japonii czy Brazyli,itd.Moim zdaniem jedynym fighterem z Polski ktory bylby godny jest Maciej'Manolo'Linke
Jakubek, Drwal, Materla
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poczekajcie jeszcze kilka lat az dopchne sie do pride i bedziecie mieli sqad . poza tym czekam jeszcze na wasze starania. Umiecie liczyc - liczcie na siebie !
Mogę iść z Tobą ?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gdzie mozna kupic filmiki Pride MMa etc.?
- Ponad rok temu
-
UFC w polskiej tv.
- Ponad rok temu
-
Pride organizuje GP bez limitu wagi !!!!!
- Ponad rok temu
-
I will fight the devil himself if he steps into the Octagon.
- Ponad rok temu
-
ALMMA <----- Co z nia????
- Ponad rok temu
-
pozdro dla wszystkich obecnych na gali MMA Pulsar w Poznaniu
- Ponad rok temu
-
Turniej MMA - Full Contact Prestige - filmiki z walk
- Ponad rok temu
-
pride 31