Radek Turek walczy na SUBMISSAO III
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S. Jest szansa, że nagra tą walkę ktoś od Chrisa Schadka, ale wtedy pewnie chwilkę musielibyśmy poczekać.
Napisano Ponad rok temu
Powodzenia!
Napisano Ponad rok temu
Przecie wyraźnie napisałem że chwilke na walkę poczekamy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja nie życzę powodzenia, bo powodzenia życzy się słabym...
poleciales
Napisano Ponad rok temu
Dist, czy musze Ci przypominac jak ostatnio wypadles jak nie chciales zebym Ci zyczyl powodzenia?A ja nie życzę powodzenia, bo powodzenia życzy się słabym...
Napisano Ponad rok temu
P.S. a tak mógłbyś wygrać przez monetę
Napisano Ponad rok temu
Dobre, dobre ale wiesz ostatnio Radek ostro przypakował waży 140 kg wyciska 380 na płaskiej więc zje tego niemcaVale tudo w GI. :wink: I nie ma skrętówek.Jak będą walczyć? W gi czy bez?
Rozumiem że to będzie grappling?
Radek po pobycie w Brazylii przestal wogole pracowac nad sila i wyznal ze liczy sie tylko technika. Rzeczywiscia jest slaby fizycznie w swojej kategorii wagowej juz nie mowiac o Absolut
ale jak widac nie przeszkodzilo mu to wygrac pucharu Europy w submission wrestling w -97 i Absolut .
Zadna walka nie trwala wiecej niz 1-2 min a bylo ich kolo 10 walk bez limitu czasowego !! -to jest dopiero technika !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
prosze nie budowac mi tu cisnienia dookola tej walki bo dowiedzaialem sie o niej tydzien temu i moze byc roznie 8O po stutgarcie chlopaki z niemiec sie na mnie troche napinaja ale atmosfera jest sympatyczna. dzis sobie popije z moim przeciwnikiem (zubrowka z polski cale 0,75 litra) niech zobaczy ze nie problem walczyc po trzezwemu ale z kacem morderca
pozdrowienia
przypominam mojej sekcji o zawodach we czwartek obecnosc obowiazkowa :twisted:
Napisano Ponad rok temu
P.S. Dowiedziałeś jakie zasady będą obowiązywać w trakcie waszej walki?
Napisano Ponad rok temu
Jak pisałem wcześniej, dla mnie to wyraźnie podpakowałeś w stosunku do tego co było jakieś 8 miesięcy temu :-) Nie pakuj za dużo, bo możesz stracić wyczucie i niechcący pozabijać :-) .
"dzis sobie popije z moim przeciwnikiem (zubrowka z polski ale 0,75 litra) niech zobaczy ze nie problem walczyc po trzezwemu ale z kacem morderca"
Kurwa (przepraszam za kur@#), jestem pod wrażeniem! Co za przebiegła strategia! Powodzenia Radek, tylko uważaj aby się samemu nie przetrenować podczas tego spotkania z przeciwnikiem :-) Patrz czy nie oszukuje przy degustacji :-)
Trzymamy kciuki za Ciebie !!!
Napisano Ponad rok temu
trzymam kciuki trenerze!!!
Napisano Ponad rok temu
pytanie moze glupie ale jakie zawody w czwartek macie?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a mozesz powiedziec o ktorej? chetnie przyszedlbym popatrzec. (jezeli oczywiscie w tym czasie nei bede pracowal )
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy juz ktos wie jaki jest wynik tej walki?
poprzednio jak bylismy w niemczech na UGC finaly i superfight odbyly sie okolo polnocy
tym razem sa to rowniez bardzo duze zawody -miedzy 150-200 uczestnikow wiec nie spodziewam sie walki i wyniku przed polnoca
trzymajcie kciuki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kimono firmy Serwach - zanim kupisz
- Ponad rok temu
-
Skoro nie ma Sambo to co o Kravce?
- Ponad rok temu
-
Jakie odzywki?