Kimono firmy Serwach - zanim kupisz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak apropo kimona to wie może ktos gdzie mozna kupic , dobre kimono do bjj. w granicach 400zł?:>
w internecie
Napisano Ponad rok temu
Na przykład Gold Weave Atama
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Atamke zamowilem tydzien temu w poniedzialek, a dzisiaj juz przyszla 8O czyli szla rowno tydzien
dowalili jakis podatek?
jakie byly koszty wysylki
pozd
WiRAHA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wplacilem im kwote jaka podali na stronce wiec podatku raczej zadnego, a shipping 33$dowalili jakis podatek?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wplacilem im kwote jaka podali na stronce wiec podatku raczej zadnego, a shipping 33$dowalili jakis podatek?
dzieki
widze ze bardzo Atama podrozala - pare m-cy temu gold mozna bylo kupic za ok 80-90$. teraz jest to cena podobna do Gameness, Keiko czy HCK - przy czym Keiko mozna sobie chyba sciagnac z Wloch
pozd
WiRAHA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja zamawiałem od Serwacha 3 pasy już. Wszystkie z haftem "Judo" po japońsku. Najpierw na biały czekałem 1,5 miesiąca. Kiedy w końcu doszedł okazało się że paczka kosztuje prawie 70 pln - choć miała kosztować 33 pln.
. Nie odebrałem - zadzwoniłem - okazało siępo krótkim boksowaniu że się pomylili i policzyli jak za haft nazwiska. Uzgodniliśmy że odbiorę a oni my prześlą kasę z powrotem na konto. Oczywiście nie przesłali bo niby mieli jakieś problemu z numerem mojego konta choć wysyłałem im ten numer kilka razy. Wiec ostatecznie padło na to że mi za friko podeślą żółty pas bo w czasie tych naciągań nadszedł czas na egzamin na 5 KYU. Przysłali - o dziwo - po 2 tygodniach. Tyle że "darmowa" paczka kosztowała 17 pln. Już nie miałem siły i darowałem sobie - pieniądze to kilka piw - więcej bym na telefony stracił.
Teraz zamówiłem pomarańczowy pas - tak na próbę. Nie spieszy mi się z obnoszeniem koloru tego pasa - ważne że mam egzamin zaliczony na kolejne KYU. Ale kurna... Czekam już ponad 2 miesiące... Jak dzwoniłem - o co chodzi - to pani mówiła że to problem bo w hafciarni przetrzymują. Tyle że kumpel osobno zamówił zielony pas tydzień wcześniej bez haftu i też do tej pory go nie dostał. Oczywiście żadnych przedpłat nie robiliśmy.
Ciekawe jak ta firma funkcjonuje - dlaczego do licha ciężkiego umożliwiają zamówienia poprzez e-mail czy telefon skoro ich nie realizują w jakimś normalnym "handlowym" terminie?
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem jaki oni maja tam zasady ale troche za dlugo to trwa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tego co się orientuje, to podatek jest od kwoty towaru powyżej 100$ (ale mogę się mylić). nie słyszałem jednak o choć jednym przypadku oclenia takiej przesyłki.
Doliczaja jak wartosci przekroczy rownowartosci 180 Euro..przy czym nie moze byc wiecej rzeczy niz 10 sztuk..przynajmniej tak bylo, ale wystarczy ze napisza Ci na paczke ze to probka(ang.sample)albo ze to przesylka od rodziny i sie nie czepiaja w wiekosci przypadków...
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Skoro nie ma Sambo to co o Kravce?
- Ponad rok temu
-
Jakie odzywki?
- Ponad rok temu
-
W lutym 50zł w klubie MMA M.Oknińskiego