TRANSMISJA PRIDE --- ODWOLANA!!!
Napisano Ponad rok temu
Być może z pierwotnym terminem to była ściema.... Bo co narada skoro mają coś zaległego do puszczenia...
Napisano Ponad rok temu
Polsat ma naradę... Co za błyskawiczna reakcja, niebywałe. W drugiej części będą radzić, czy puścić ostatnią walkę Gołoty, a pod koniec rozważą, czy poinformować telewidzów, że Ali zakończył karierę.Na portalu budo ale tym tylko z końcówką .pl podają że Polsat sport ma naradę w czwartek czy puści ten materiał w weekend.
Napisano Ponad rok temu
Ale dopiera w BAR GALAKTYKA - KOSMICZNI WOJOWNICY
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobrze, toby mi zrobili, jakby puścili na żywo, albo z lekkim opóźnieniem, Teraz jak już widziałem, to mam ich serdecznie w dupie. Przypominam, ze to nie telewizja publiczna, ale płatna stacja prywatna, łaski nie robią.a wy przestańcie pierdolić, chcą wam dobrze zrobić i puścić walki mma a wy pierdolicie i wiecznie niezadowoleni jesteście.
Napisano Ponad rok temu
Dobrze, toby mi zrobili, jakby puścili na żywo, albo z lekkim opóźnieniem, Teraz jak już widziałem, to mam ich serdecznie w dupie. Przypominam, ze to nie telewizja publiczna, ale płatna stacja prywatna, łaski nie robią.a wy przestańcie pierdolić, chcą wam dobrze zrobić i puścić walki mma a wy pierdolicie i wiecznie niezadowoleni jesteście.
Dobrze prawi - wódki mu dać
Teraz to 'polszmat' wszyscy maja w dupie, każdy zainteresowany gale już oglądał!
Ja osobiście licze na TVN - skoro puszczają (od lutego) najlepsze kawałki UFC, to może wkródce zaczną puszczac Pride - przynajmniej gale z Pawłem
Oby
Napisano Ponad rok temu
Ja widzialem z gali 2 walki, na reszte czekalem az puszcza w TV, a wielu jest takich co widzieli tylko walke Pawla, lub nawet tej nie widzieli.
Wiec jednak sa osoby ktore uciesza sie z calej gali w TV... bo mam nadzieje ze puszcza cala a nie tylko walke Pawla :roll:
Napisano Ponad rok temu
Sporty walki: Pride 2005 Sobota, 4 lutego, 00:20 " - tak napisali w programie polsat sport, a czy będzie to zobaczymy, Juras, jak wiesz to potwierdź
Napisano Ponad rok temu
29.01 godz. 0.00 - Sporty walki Pride: Gala Noworoczna
01.02 godz. 23.40 - Pride: Gala Noworoczna
03.02 godz. 0.20 - Sporty walki: Pride - Gala Noworoczna
10.02 godz. 23.05 - Sporty walki: Pride 2005
Bez sensu dawac w niedziele o polnocy
Pozostaje poszukac dlugiej kasety (jezeli wogole puszcza cala gale) nastawic nagrywanie i isc spac - w poniedzialek do roboty :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak dzis byla gala walki o 20 ale to Superliga a nie Pride, czyli same style uderzaneprzysiaglbym ze na polsacie w wiadomosciah sportowyh gosciu cos wspomnial cos o gali walki dzisiaj, or somthing ..... ktos cos wie ?? bo w programie amba
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a Lepper w roli Hunta, informacje mam z pierwszej reki.Roman Giertych w roli Gianta Silvy, tak słyszałem.
Napisano Ponad rok temu
u mnie w warzywniaku pracuje Sakuraba - powaga kiedys zrobie zdjęcie kobiecina jest identyczna......Roman Giertych w roli Gianta Silvy, tak słyszałem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Michał Materla vs Tomek Drwal
- Ponad rok temu
-
Z kad sciagnac walke nastuli
- Ponad rok temu
-
Joachim Hansen i Thomas Hytten w Polsce 19-21 stycznia.
- Ponad rok temu
-
Mod off
- Ponad rok temu
-
Paweł Nastula vs A. Emalianenko - moim okiem
- Ponad rok temu
-
K-1 Dynamite 2005-video
- Ponad rok temu
-
Pride Shockwave 2005-video