ktos ma te rekawice do mma ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 (tak wiem ze byly tematy o rekawiach ale nigdy z tego punktu widzenia
  (tak wiem ze byly tematy o rekawiach ale nigdy z tego punktu widzenia  )
  )

Napisano Ponad rok temu
btw. trenujesz MT i nie masz rekawic? 8O
Napisano Ponad rok temu
 to pozyczalem od niego
  to pozyczalem od niego  a ze skonczyl z treningami to musze sie wyposazyc w wlasne bo tamte poszly do kogos innego
  a ze skonczyl z treningami to musze sie wyposazyc w wlasne bo tamte poszly do kogos innego  a co do tych co pokazywalem na poczatku to wlasnie sie dowiedzialem ze dwie osoby u mnie w sekcji w tej chwili w takich trenuja ( mam przerwe z powodu kontuzji) a wiec mysle ze w takim wypadku moge tez w nich trenowac
  a co do tych co pokazywalem na poczatku to wlasnie sie dowiedzialem ze dwie osoby u mnie w sekcji w tej chwili w takich trenuja ( mam przerwe z powodu kontuzji) a wiec mysle ze w takim wypadku moge tez w nich trenowac  

Napisano Ponad rok temu
 Jak dla mnei za takie pieniadze to moga byc ALE lepiej zainwestowac chociaz 100 w piastkowki ( oczywiscie jezeli ma sie te pieniadze...) pzdr mam nadzieje ze choc troche pomoglem i jeszce jedno na worek sie srednio nadaja..
 Jak dla mnei za takie pieniadze to moga byc ALE lepiej zainwestowac chociaz 100 w piastkowki ( oczywiscie jezeli ma sie te pieniadze...) pzdr mam nadzieje ze choc troche pomoglem i jeszce jedno na worek sie srednio nadaja..

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu

i musze powiedziec ze calkiem dobrze sie w nich mt trenuje, kumpel z ktorym sparuje tez nie mial zadnego ale

Napisano Ponad rok temu
ja 66kg
on 105kg
Mowie wam taki wpi******* ze mie zbierali z podlogi,a tymi rekawicami jak dobrze trafisz KO murowane :-) :-)
Napisano Ponad rok temu
 my jak robimy sparing to raczej rekreacyjnie
  my jak robimy sparing to raczej rekreacyjnie  ja nie niestety ze wzgledu na zdrowie nie mam mozliwosci walki w turniejach takze trenuje rekreacyjnie, kumpla tez turnieje nie interesuja
  ja nie niestety ze wzgledu na zdrowie nie mam mozliwosci walki w turniejach takze trenuje rekreacyjnie, kumpla tez turnieje nie interesuja  a jak juz chce sie walic po mordzie to zawsze sa od tego kaski
  a jak juz chce sie walic po mordzie to zawsze sa od tego kaski  

Napisano Ponad rok temu
 nie jestem instruktorem samobujcą
  nie jestem instruktorem samobujcą  

Napisano Ponad rok temu
 wlasnie zalatwiam sobie normalne rekawice jeszcze
  wlasnie zalatwiam sobie normalne rekawice jeszcze  

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Trening czegokolwiek w sobote w Lublinie Trening czegokolwiek w sobote w Lublinie- Ponad rok temu 
- 
			 Tylko poważne odpowiedzi. Tylko poważne odpowiedzi.- Ponad rok temu 
- 
			 "Wojownik nie klęka bo jest ze stali" "Wojownik nie klęka bo jest ze stali"- Ponad rok temu 
- 
			 Magiczna Chi:) Magiczna Chi:)- Ponad rok temu 
- 
			 zna ktos te firme? zna ktos te firme?- Ponad rok temu 
- 
			 Kobiety a sztuki walki Kobiety a sztuki walki- Ponad rok temu 
- 
			 WOREK TRENINGOWY WOREK TRENINGOWY- Ponad rok temu 
- 
			 Trener Trener- Ponad rok temu 
- 
			 Sparingi Rekawice Sparingi Rekawice- Ponad rok temu 
- 
			 Kontakt z Czarkiem Wilczyńskim Kontakt z Czarkiem Wilczyńskim- Ponad rok temu