Z kad sciagnac walke nastuli
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja niepotrafie tego sciagnac!
Wejdź na jakis link-proponuje rapidshare(ostatni) kliknij na walke, daj download(free) odczekaj czas-pokaże się na dole, wpisz kod i zapisz...
Napisano Ponad rok temu
Sorry za off top, ale "nie potafię' piszemy osobno, nie "z kąd" tylko "skąd"-ludzie używajcie czasami słowniki.onet.pl , nie utrwalajcie wizerunku fana sztuk walki jako nierozgarniętego osiłka, ok?ja niepotrafie tego sciagnac!
Napisano Ponad rok temu
Sorry za off top, ale "nie potafię' piszemy osobno, nie "z kąd" tylko "skąd"-ludzie używajcie czasami słowniki.onet.pl[/quote]
Punkt 5. Regulaminu
[quote]Uwagi o błędach ortograficznych czy innych, oraz wszelkie słowne utarczki załatwia się listami prywatnymi.[/quote]
Dajże człowieku spokuj, to nie forum ortograficzne...jak Ci nie odpowiada to nie czytaj
[quote]nie utrwalajcie wizerunku fana sztuk walki jako nierozgarniętego osiłka, ok?[/quote]
Nie wiem z jakiej wioski jesteś, ale ja sie z takim wizerunkiem nie spotkałem, a w wielkim mieście nie mieszkam![/quote]
Napisano Ponad rok temu
lepiej sobie sciagac slownik ortograficzny niz walke .. :twisted:
Nie dziwie sie ze ludzie z zewnatrz beda traktowac osoby zajmujace sie sztukami walki jak mięśniaki ktorym sterydy mózg wypaliły
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze bardziej od ortów wkurwiaja mnie takie kteryńskie teksty nie wiadomo czemu służące Może jeszcze mam całego budo nie czytać dlatego że komuś sie chcialo sie chodzic do szkoly co? Moge na orty nie reagować ale to niczego nie rozwiąże bo one zawsze beda wkurwiac mniej lub bardziej wiec lepiej wziać słownik bo walenie ortami jak gnojem po polu nikomu nie tworzy dobrego wizerunku.Dajże człowieku spokuj, to nie forum ortograficzne...jak Ci nie odpowiada to nie czytaj
Napisano Ponad rok temu
Moge na orty nie reagować ale to niczego nie rozwiąże bo one zawsze beda wkurwiac mniej lub bardziej wiec lepiej wziać słownik bo walenie ortami jak gnojem po polu nikomu nie tworzy dobrego wizerunku.
Dajże człowieku spokuj, to nie forum ortograficzne...jak Ci nie odpowiada to nie czytaj
No to jak Cie wkurwiaja to Twój i tylko Twój problem!Może gość jest tumanem, może mu się śpieszy, może go to wali i mu się nie chce, może to a może tamto...Mnie to pierdoli jak kto pisze, wole zwracac uwage na to co pisze-czy mądrze czy pierdoli bajki jak niektórzy
PS:Einstein był dyslektykiem-czyli co, był tepy?A może był leniem?
Napisano Ponad rok temu
Ps. podaj mi drugiego Einsteina na tym forum to przymkne oko na jego orty. Tak przy okazji Lew Rywin byl jeszcze gorszy od dyslektyków bo choć pewnie nie mial dyskesji to trafił do pierdla tylko jak w przypadku Einsteina jego zwiazek ze znajomościa ortografi niektorzych uzytkownikow budo jest żaden
Napisano Ponad rok temu
Foróm bez buenduf ortogaficznyh.........
Napisano Ponad rok temu
No a mnie drażnia takie bezczelne teksty jak ten:
[quote] Sorry za off top, ale "nie potafię' piszemy osobno, nie "z kąd" tylko "skąd"-ludzie używajcie czasami słowniki.onet.pl , nie utrwalajcie wizerunku fana sztuk walki jako nierozgarniętego osiłka, ok?[/quote]
[/quote]
Napisano Ponad rok temu
Po za tym oprócz mnie ten sport ma spore grono fanów, też normalnych ludzi, którzy potafią sklecić kilka zdań bez użycia k... i ch... Ludzie ci wypowiadają się na forach- i tu właśnie pokazuję mu forum, gdzie w tytule pierszego posta "z kąd", spojrzał tylko z politowaniem i się uśmiechnął. Chodzi o to, że postronna osoba nie siedząca w temacie widząc coś takiego może łatwo wyrobic sobie zdanie o całej grupie, w tym wypadku ludzi interesujących się tym spotem.
Dlatego zareagowałem i przypomniałem o istnieniu slowniki.onet.pl, gdzie przed wysłaniem posta można sobie pewne rzeczy sprawdzić.
pokój i jak dla mnie koniec tematu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Joachim Hansen i Thomas Hytten w Polsce 19-21 stycznia.
- Ponad rok temu
-
Mod off
- Ponad rok temu
-
Paweł Nastula vs A. Emalianenko - moim okiem
- Ponad rok temu
-
K-1 Dynamite 2005-video
- Ponad rok temu
-
Pride Shockwave 2005-video
- Ponad rok temu
-
Paweł Nastula dzisiaj wraca z Japonii
- Ponad rok temu
-
SPOILER - Bennett vs Kaneko
- Ponad rok temu
-
PRIDE ITADAKI- komentarze (SPOILERY)
- Ponad rok temu
-
Uwaga na 2 stronie ktoś podał wyniki w tytule topicu!!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
Walka Pawla - komentarze (spoiler delikatny)
- Ponad rok temu