Marek Piotrowski - Największy z Najlepszych
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zresztą podobne wrażenie odniosłem po obejżeniu filmu dokumentalnego na TVN o Marku Piotrowskim. Człowiek po wielu przejściach prywatnych i sportowych, który nigdy się nie złamał.
Czytałem też książkę Aleksandra Bilika Kickboxer. Było w niej wiele fragmentów opisujących nie tylko sportową karierę, ale również sferę duchową. Wynika z niej że Marek jest człowiekiem bardzo wierzącym.Zazwyczaj opisy "cudownego " oddania religii nie robią na mnie wrażenia.Czytając tą książkę urzekła mnie skromna szczerość tego wybitnego fightera. Może to koloryzowanie przez autora, ale jest to dla mnie coś ciekawego jak np. odcinanie się od zewnętrzengo świata na długo przed walką jako swoista modlitwa, utożsamianie trudów ciężkiego treningu z cierpieniem swojego ojca przykutego do łóżka, a nawewt to, iż Marek będąc już mistrzem Polski w karate służył jako ministrant w Kościele.Może autor ksiażki mocno przesadzał, ale nie sądzę też żeby aż tak wiele z książki było literacką fikcją.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Marek Piotrowski ma sie dobrze ! Mialem okazje poznac go osobiscie.Ma juz swoj wlasny klub "PUNISHER GYM" w Minsku Mazowieckim !!
Jestem przekonany iz raz jeszcze uslyszymy o Marku !!
Napisano Ponad rok temu
Prosze
Napisano Ponad rok temu
Gagatek poradz cos moze jakis mix sie zrobil
Napisano Ponad rok temu
Raz jeszcze dziekuje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wywiad z Markiem Piotrowski z SuperExpresu gdzieś z okoli kwietnia 2002r.
Każdy może sobie dorabiać teorię mojej choroby. Potrafię odpowiedzieć nie najgorzej na każde zadane pytanie, czyli chyba nie jest ze mną tak źle. Nie jestem jeszcze zdrowy, jednak 2 lata temu było gorzej. Wiem, że wrócę do pełni sił - wierzy Piotrowski.
jak widzisz wywiad z 2002 roku reportaz ktory emitowala stacja tvn24 z 2004 roku
Stan zdrowia ulegl wyraznej poprawie !!
Ja mialem zaszczyt spotkac Marka w pazdzierniku 2005r. bylem na jego treningu .Daje slowo niejedna osoba chciala by byc w takiej formie fizycznej !!
czy choroba Parkinsona tak poprostu ustepuje ?
Wcale sie nie dziwie ze jakos nie moze sie z tym pogodzic .Strzela z pamieci datami nazwiskami czy to mozliwe bedac chorym na parkinsona od kilku lat ??
Czlowiek o wielkim sercu !
Szacunek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Za to stwardninie rozsiane przebiega w rzutach i remisjach - czasem w bardzo "dziwacznym" układzie. Są ludzie, którzy mieli tylko jeden rzut choroby w życiu, a potem czuli się już ok, są tez tacy, których stan uległ gwałtownemu pogorszeniu szybko doprowadzając do poważnego upośledzenia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to wrzuc jakies - PROSIMYW zasadzie mam dostep do wszytskich walk Marka Piotrowskiego głównie ze wzgledu na shihana Mirosława Kaczorka wielkoletniego przyjaciela Marka. Wielki ReSpEcT dla wielkiego Mistrza
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jesteśmy w trakcie zgrywania tego z Vhs ( niestety ntsc i sa problemy ) na jakas porzadną jakośc dvd... czekajcie
prosze daj znac jak skonczysz: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Najlepszego w nowym roku
- Ponad rok temu
-
Piękny Bokser - czy ktos widzial
- Ponad rok temu