Mariusz Pudzianowski a MMA....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja ostatnio polamalem stado dresow bylo ich 40 ja waze 45 kilo ale co to dla mnie
pisac kazdy moze ale ja w to co ty napisales nie wierze...
soorry moze i to prawda nie wiem nie bylem tam ale wierzyc mi sie nie chce bo sam w szkole na wfie mamy zapasy i wiem jaka jest roznica walczyc z 90 kilowcem i z 64
nie mowie juz jaka musialaby byc roznica pomiedzy 58 kg a zalozmy 120.....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
My tu nie mowimy o jakis tam strongmanach "z koziej wolki" ani nawet o tych z czolowych turniejow na swiecie tylko o konkretnym przypadku Mariusza P.
on gra w rugby i plywa dla kondycji.... po za tym to nie jest taki zwykly zatluszczony strongman bo przy sporcie o charakterze stricte silowym posiada imponujaca rzezbe... jak na jego rozmiary... a jak wiadomo fat = spadek kondycyjny....
Napisano Ponad rok temu
zasady shooto, vale tudo i tak z jednego wora.
jak nie wierzysz jak nie zobaczysz to poszukaj sobie fotek jak pozamiatalem
Kawaijirim albo Yamamoto KID`em haha
Napisano Ponad rok temu
dziecko w szkole na wf to ty se w pilke mozesz pograc...
myslisz ze mam ochote na bezsensowne sprzeczki??
stanowiska w sprawie nie zmienie... bo nie przedstawiles nic nowego...
daj link chetnie zobacze....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a waze tylko 58kg
Chłopcze z taką wagą to pierwszy lepszy koks posyła ciebie do szpitala co byś nie trenował.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chłopcze z taką wagą to pierwszy lepszy koks posyła ciebie do szpitala co byś nie trenował.
Nosz kurwa, czytałeś co ryota napisał?
Jak nie, to przeczytaj jeszcze raz. On nie teoryzował, w przeciwieństwie do ciebie.
Pozdrawiam wszystkich twierdzących że kondycyjnie zawody strongmenów to to samo co 10-minutowa runda w Pride, życzę szybkiego zejścia na ziemię.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w parterze można powalczyć. ale walka zaczyna się od stójki, a co byś nie trenował, to wielki koleś trenujący parenaście lat na siłowni cie znokautuje byle jakim uderzeniem.
tak mi sie wydaje.
Napisano Ponad rok temu
58 kg??
w parterze można powalczyć. ale walka zaczyna się od stójki, a co byś nie trenował, to wielki koleś trenujący parenaście lat na siłowni cie znokautuje byle jakim uderzeniem.
tak mi sie wydaje.
JEŚLI TRAFI
Napisano Ponad rok temu
technika jest wazniejsza od masy i sily, a sila stricte z silowni jak chbya kazdy wie nie przeklada sie w rownym stopniu na sile uderzenia. Ale nie, co tam ludzie moga wiedziec, co moze wiedziec zawodnik ktory sporo czasu spedzil w japonii trenujac z najlepszymi, wy wiecie swoje, ze koksik urwie glowe takiemu, co wazy 58 kg.
a teraz zacznijcie sie klocic ze koksy sa lepsze od mma, boks jest gorszy od muay thai a sambo od bjj...
Napisano Ponad rok temu
Nie przejmuj się, zobacz jego inne posty, w kółko podobne idiotyzmy. Makabra.Chłopcze z taką wagą to pierwszy lepszy koks posyła ciebie do szpitala co byś nie trenował.
Nosz kurwa, czytałeś co ryota napisał?
Napisano Ponad rok temu
1.Mniejszy jest dobrym zawodnikiem (czegos)
2.Koks jest gora miesni po omadrenie
3.Mniejszy mysli podczas walki
4.Koksowi siada kondycha przy odaniu seri ciosow chybionych
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Relacja live z Noworocznej Gali Pride 2005
- Ponad rok temu
-