Problem z klipsem....
Napisano Ponad rok temu
Od wczoraj mam prześliczne EDC czyli Buck Strider Mini Tanto.
Jednak jest mały problem (żebym nie miał za dobrze)....Otóż klips jest prawie nie do odciągnięcia, jak chcę włożyć nożyk do kieszeni i zahaczyć klipsem o jej brzeg to prędzej "okoruję" kieszeń niż mi się to uda. A jeśli już się uda to przy wyjmowaniu noża grozi mi "oderwanie kieszeni razem z płucami"
To mnie stresuje
Ktoś mi może coś podpowiedzieć? Może jakieś wskazówki co z tym zrobić by było lepiej?
PZDR Jacek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Odkręcić. Lekko odgiąć i uformować klips tak jak chcesz (najlepiej w imadle z drewnianymi szczękami). Dokręcić. Gotowe.
Dzieki Piter. Wygląda, że "najciemniej jest zawsze pod latarią". Sądziłem, że może są jakieś mniej radykalne rozwiązania, rzekłbym, nieinwazyjne 8) gdyż z moim podejściem do noża (a jeszcze do TEGO noża) to rozkręcanie i gięcie....Strrraszne. Ale pewnie tak zrobię, a nożyk to zrozumie
PZDR Jacek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale klips jest po to taki ciasny żebys potem nie zaczynał nowego wątku "czy zgubiliście już nożyk przez słaby klips?" :wink:
Hahahahahahahaaaaa....
Ale stary, jak go nie poprawię (klipsa znaczy) to będę musiał napisać nowy wątek pod tytułem:
"Taktyczne wyjmowanie noża połączone z jednoczesnym, taktycznym zdejmowaniem spodni, czyli jak osłabić ( i zadziwić) przeciwnika metodą walki bez walki...."
PZDR Jacek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jakbyś miał emersona z wave'em to bys wtedy zobaczył jak wygląda prawdziwa kieszeń nożofila"Taktyczne wyjmowanie noża połączone z jednoczesnym, taktycznym zdejmowaniem spodni, czyli jak osłabić ( i zadziwić) przeciwnika metodą walki bez walki...."
PZDR Jacek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdr
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tactical folder