Polityka i kick-boxing
Napisano Ponad rok temu
Wygląda na to, że Cezary Podraza zapisał sie do Samoobrony Leppera. Dowiedziałem się o tym przypadkiem przeglądając stronę główną World Kickboxing Network - tam zobaczyłem powyższe zdjęcie.
Na głównej stronie Samoobrony pisze, że Pan Cezary wziął udział 19 marca w IV Kongresie Sprawozdawczym Samoobrony RP Województwa Śląskiego. Razem z nim była też legenda polskiego boksu amatorskiego Henryk Średnicki. Sam Lepper zamanifestował swoją sympatię do boksu bo wszedł jak rasowy ringowy fighter przy dzwiękach z filmu Rocky III "Eye of the Tiger" (nie zmyślam - fakt autentyczny ). Słyszałem kiedyś że Lepper w młodości próbował boksu i faktycznie widać teraz w jego działalności pewne takie akcenty.
Mam mieszane uczucia - z jednej strony szanuję Podraze i Średnickiego za ich osiągniecia, a z drugiej nie cierpię Samoobrony za jej ołudną,nierealną i populistyczną postawę.
Piszcie co o tym myślicie.
Pozdrawiam wszystkich.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co w tym dziwnego? :? I boks i kickboxin świetnie nadają się do samoobrony. :wink:... A swoja droga dziwne ze bokser i kickboxer ida do Samoobrony :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Polityk... niekoniecznie. :-)... Zawodnik też człowiek 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pytanie o sprzet...
- Ponad rok temu
-
techniki muay thai
- Ponad rok temu
-
Co Robić?
- Ponad rok temu
-
Suplement, boks
- Ponad rok temu
-
Wyniki finalu K-1 2005
- Ponad rok temu
-
Blokowanie low-kicka bez ochraniaczy
- Ponad rok temu
-
Federacje
- Ponad rok temu
-
a moze logiczne odpowiedzi? moderatorzy do szkoly
- Ponad rok temu
-
Boks - Czestochowa
- Ponad rok temu
-
Zdjęcia z Maxxx Fights Muay Thai krk 02.12.2005 SZUKAM !!
- Ponad rok temu