Zabawne wpadki
Napisano Ponad rok temu
Opowiedzcie, pośmiejemy się razem
Napisano Ponad rok temu
na zawodach kiedyś była śmieszna sytuacja, że sędzia oberwał woreczkiem ktory sie zuca na mate by przerwać walke bo czas sie skończył sędzia troche sie zdziwił
no a poza tym kiedyś byłem lekko spóźniony i szybko wbiegłem do szatni a potem na sale i sie okazało że założyłem spodnie na lewą strone . dobrze ze nie widać dużej róznicy
Napisano Ponad rok temu
Innym razem prowadziłem rozgrzewkę i ktoś mi zwrócił uwagę, że miałęm spodnie od doboku tył na przód, nie wypadało przerywać z tego powodu rozgrzewki, jednak ta myśl mnie prześladowała i kiedy pokazywałem jedno ćwiczenie skręciłem sobię kostkę, bardzo, bardzo poważnie, to było w styczniu a tą kostkę czuję do dziś dzień, że jest coś nie tak i to pomimo rehabilitacji.
Jak sobie przypomnę więcej to napiszę, a póki co tyle przychodzi mi do głowy. A działo się na treningach dużo więcej heh
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wybijam go w gore i niestety sie poslizgnalem w momencie kiedy kolega byl w odbiciu i unosil rece do gory :-) Ja polecialem na plecy a jego wybiło w powietrze (dodam, ze kazdy z nas wazy cos powyzej 90 kg huk byl niesamowity. Trener mało co się nie popłakał ze śmiechu. Jest jescze mnóstwo przypadków jak sobie coś przypomne to dopisze.
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
...Wybijam go w gore i niestety sie poslizgnalem w momencie kiedy kolega byl w odbiciu i unosil rece do gory :-) Ja polecialem na plecy a jego wybiło w powietrze (dodam, ze kazdy z nas wazy cos powyzej 90 kg huk byl niesamowity...
ałłła, biedny kolega :-)
Co do tematu.
Ja osobiście nie miałem żadnej zabawnej wpadki, ale mogę napisać wpadkę mojego qmpla...
Prawie koniec treningu, teoria. Trener zapytał może z trzy osoby i podchodzi do w/w qmpla :wink: Trener zadał pytanie (mniejsza oto jakie)... krótka cisza i nagle słychać bardzo głośnego i bardzo długiego B Ą K A Trener myślał, że to było specjalnie (hihihi) i każe qmplowi zrobić 10 pompek.
Trener:"Hana"
Qmpel:"Pruuuuuut"
Trener:"Tul"
Qmpel:"Pruuuut"
Trener:"To było specjalnie ?"
Qmpel:"Nie"
Trener:"Set"
Wszyscy w brecht
Pewnie coś przekręciłem, ale co tam
P.S. Zazdroszczę wam jednego. Dobrze, że nie czuliście tego smrodu
Napisano Ponad rok temu
Kto jest tworca taekwon do?
- general czokapic
Kto stworzyl Taekwondo?
- pan Bóg
Jakie wymiary ma mata?
-6x8
jak sobie jeszcze cos przypomne to napisze
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Koleś przyszedł na trening, normalnie ubrany, nawet nie ubrał jakichś luźnych spodni, tylko wszedł w wycierakach. Prosił trenera, że on chce tylko zobaczyć dzisiaj tak o jedną lekcję, a na następną przyjdzie w dresie. Dobra, ćwiczymy. Stoimy se wszyscy i trzeba było zrobić wykop ponad głowe (komu wyjdzie ), trener sprawdzał jak wysoko komu sie uda podnieść. Jest kolej tego kolesia, stał tak że było widać troche jego plecy i... podnosi noge, a tu słyszymy "krachh!" patrzymy, a mu spodnie na dupie pękły!
Kumpel zaczął pierdzieć ze smiechu
a tego kolesia już więcej nie widzieliśmy na treningu :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
··· K***A, CO JEST?···
To bylo genialne!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja przepraszam za offtop - ale to jest taka zabawna wpadka ?nigdzie nie moge znalesc filmu ''najlepsi z najlepszych'' ogladalem wszystkie czesci i uwazam ze jest za***** :roll:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ciekawostka
- Ponad rok temu
-
śMIERC W ŁODZI - DANOWSKI TO SZUMOWINA
- Ponad rok temu
-
ŚMIERC W łODZI - TO NIE BYŁ KICKBOXING
- Ponad rok temu
-
Śmierć na zawodach...
- Ponad rok temu
-
Egzaminy
- Ponad rok temu
-
cO TRZEBA ZROBIĆ żEBY ZDAĆ NA ZÓŁTY PAS ??
- Ponad rok temu
-
Prośba zw. z nazewnictwem...
- Ponad rok temu
-
Artykuł z "TAEKWON-DO!" - prośba
- Ponad rok temu
-
11.XII.2005 Szczecin
- Ponad rok temu
-
wtf -itf co to znaczy i czym się rózni ??
- Ponad rok temu