[Zamówienie] Książka - "Moje Judo" Paweł Nastula
Napisano Ponad rok temu
No zamykamy zamykamy - kto chciał to na pewno widział i sie zapisał. A kto nie to niech potem Jodana na klęczkach prosi (:
Za chwilę rozsyłam privy z numerem konta swojego i całkowitą kwotą wpłaty. Czekam na pieniądze do poniedziałku - muszą być już u mnie na koncie w poniedziałek - kto się spóźni nie dostanie książki a opóźnione pieniądze przepiję (: Do poniedziałku - bo różnie z różnych banków przelewy idą - a niektórzy mogą przecież wpłacić na poczcie.
Przelewy proszę wypełnić podając dokładne dane adresowe - wg nich będę rozsyłał książki. W tytule przelewu proszę podać:
książka Nastuli, nick_z_budo
Za nick_z_budo podstawiamy swoją nazwę użytkownika z budo oczywiście (:
Pozdrowionka
p.s. Oczywiście z tym przepiciem to żart jakby kto nie zauważył - spóźniona kasę po prostu odeśle na konto z ktorego przyszła - chociaż mam nadzieję że nie zajdzie taka konieczność.
p.s. 2 Postaram się informować na bieżąco o dokonywanych wpłatach.
p.s. 3 Jodan odezwij się na GG
p.s. 4 Ja naliczyłem się 10 sztuk. Z moją skromną osobą oczywiście.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
..akurat -masz najprosciej (Luuk )-bo zrodlo jest w Warszawie -wystrczy tylko odebrac od Jdana -zaoszczedzisz na przesylace...
Racja. Langus - jeżeli pozwolisz to ja sobie zorganizuję dostawę bezpośrednio z Jodanem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Privy poszły. Jak ktoś nie dostał to niech się zgłosi.
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
do mnie pw nie dotarł Langus jak mozesz to odezwij sie na gg, numer jest w profilu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z przyczyn ode mnie niezalezych, o których za moment cena egzemplarza wzrosła niestety do 35 złotych. jest to cena rynkowa, którą musimy zapłacić za zakup większej ilosci ksiązek. Zanim o mnie źle pomyślicie, przeczytajcie poniżej.
Jaki jest tego powód? Gdy kupowałem 2 egzemplarze, dla siebie i speedy'ego, otrzymałem je od człowieka, który będąc blisko Pawła Nastuli miał je znacznie taniej. Jednak w przypadku takiej ilości (10 egzemplarzy) taka koleżeńska usługa miedzy nim a Nastkiem juz nie wchodzi w grę. On już musi zakupic je po cenie rynkowej.
Doszło zatem do nieporozumienia między mną a nim, które wyszło na jaw dopiero przed chwilą, gdy uzgadniałem dostawę.
W obecnej sytuacji widzę dwa rozwiązania:
1. chętni wpłacą dodatkową sumę Langusowi, oczywiście już nie do poniedziałku, proponowałbym przedłuzyć termin o kilka dni.
2. zas kto nie zgadza się na te warunki, otrzymałby od Langusa przelewem z powrotem swoje pieniądze, a koszty operacji bankowych (przelew, koszty wpłaty na poczcie itp) pokryję ja - sposób do uzgodnienia indywidualnie z każdym.
To by było wszystko, co móglbym powiedzieć. Pozostaje mi tylko wszystkich przeprosic za kłopot i za narobienie nadziei.
Tej treści informację wysyłam, wszystkim na PW
Napisano Ponad rok temu
No trudno. Czasami tak się zdaża że pierwotne ustalenia biorą w łep. Więc czekam na decyzję wszystkich którzy zgłosili się po książkę. Na decyzję czekam do środy. W czwartek odsyłam pieniądze tym którzy tak postanowią i tym którzy nie dadzą mi odpowiedzi o swojej decyzji - dopłacają czy nie. W przypadku decyzji o dopłacie czekam na pieniądze do poniedziałku (16 styczeń 2006).
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
Hejo!
No trudno. Czasami tak się zdaża że pierwotne ustalenia biorą w łep. Więc czekam na decyzję wszystkich którzy zgłosili się po książkę. Na decyzję czekam do środy. W czwartek odsyłam pieniądze tym którzy tak postanowią i tym którzy nie dadzą mi odpowiedzi o swojej decyzji - dopłacają czy nie. W przypadku decyzji o dopłacie czekam na pieniądze do poniedziałku (16 styczeń 2006).
Pozdrowionka
No coz, dosle pieniazki. Powinny do pon. dojsc.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2 pln różnicy między 27 a 25 pln to koszty związane z przesyłką od Jodana do mnie. Jodan nie ma czasu na wysyłkę pojedynczo każdej książki do Was więc ja wziąłem to na siebie - on jedzie raz do źródła - bierze ileśtam książek, wysyła w jednej paczece do mnie a ja rozsyłam je Was. Stąd te 2 pln.
Czyli dopłacie 10 pln jeżeli w dalszym ciągu chcecie tą książkę oczywiście.
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
Książki będą z autografem Nastka (:
Proszę osoby niezdecydowane aby się określiły czy mam odesłać im kasę czy doślą mi jeszcze te 10 pln. Czekam jeszcze do poniedziałku ostatecznie z odsyłaniem kasy tym osobom które się nie określiły.
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
Hejo!
Książki będą z autografem Nastka (:
Proszę osoby niezdecydowane aby się określiły czy mam odesłać im kasę czy doślą mi jeszcze te 10 pln. Czekam jeszcze do poniedziałku ostatecznie z odsyłaniem kasy tym osobom które się nie określiły.
Pozdrowionka
Hejka,
wlasnie wyslalem te brakujace 10 zeta. Do poniedzialku powinny dojsc. Mam nadzieje, ze cena juz wiecej nie skoczy
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wysłałem juz 10zł. Prosiłbym aby książka zostala przesłany na ten adres:
Madrox
Dariusz Rendaszka
Stojadła ul. Kołbielska 53
05-300 Mińsk Mazowiecki
Napisano Ponad rok temu
Potwierdzenia wpłat wysłem na priv. Wszyscy którzy wpłacili a nie dostali takowego potwierdzenia proszeni są o kontakt. Jutro zamierzam przelać kasę Jodanowi czyli definitywnie zamknąć listę. Osoby które mają dostać książkę proszone są o wysłanie do mnie formy krótkiej dedykacji - jest cicha nadzieja że taką własnie Nastek popełni przy okazji autografu. Np. "Dla Langusa - Paweł Nastula". Autograf Jodan już wywalczył - może jeszcze dedykację się uda (:
Pozdrowionka
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Szybka pomoc przy kupnie GI
- Ponad rok temu
-
Szukam sali z matami warszawa
- Ponad rok temu
-
Jest juz kalendarz imprez na 2006??