Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hejo!
Jak się już dowiesz i gdzieś zobaczysz to kup od razu i dla mnie. Tylko szybko i nawet się nie zastanawiaj (:
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BuahahahahahaSwoją drogą chciałabym zapytać pana Pawła: Jak by się Pan czuł, gdyby taki Fedor Emelianenko zwrócił się do Pana w te słowa: „Podziwiam ludzi, którzy trenują i walczą w Pride bez sukcesów. Ja bym chyba tak nie potrafił.”
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no, niezupełnie tak. ja w mojej typowo sportowej sekcji jestem chyba jedynym czysto rekreacyjnym wyrzutkiem ;-) , który ma na dodatek własną koncepcję judo znacznie bardziej parterowego niz judo sportowe. i trener akceptuje to. więcej, sam mi mówił, ze dobrze się stało, ze nowy regulamin dał mozliwośc awansowania także bez warunku sportowego - nawet na stopień mistrzowskitakie tylko "sportowe " podejscie w Polsce do judo,co nietety jest nagminna postwa wsrod trenerow i aktywnych zawodnikow,kto odstaje ,kto dla przyjemosci i rekreacji nie ma co liczyc na zrozumienie
bo wielu ludzi ćwiczy nie na zawody, tylko po prostu dla siebie.
a on, mimo ze najlepsze lata ma za sobą, jest jednym z naszych czołowych sędziów oraz trenerów młodzieży.
Napisano Ponad rok temu
resztę dopisałem juz ja...bo wielu ludzi ćwiczy nie na zawody, tylko po prostu dla siebie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu