Krakowski wewnętrzny turniej BJJ – 17.12.05
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[
Tak, w wadze -77kg zaawansowani mozna bylo zlac dupe jednonogiemu kalece ale nikomu sie nie udalo
A
Co to Marcin juz wszystko ok z noga?
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Tak, w wadze -77kg zaawansowani mozna bylo zlac dupe jednonogiemu kalece ale nikomu sie nie udalo
no ten utykający kuternoga nieżle wymiatał, ta noga to tylko przykrywka i symulacje :wink:
Napisano Ponad rok temu
Co to Marcin juz wszystko ok z noga?
pzdr
Jeszcze nie, ale nie moglem sie powstrzymac Mysle ze po wakacjach rusze na calego. :paker:
Napisano Ponad rok temu
Nic na ten temat nie wiem. :? Ostatnio się nie pojawiałem.nas bardziej interesuje cypis. nie zapominaj. na macie ta tajemnicza postać obrosła już legendą
Wiem tylko, że Touahri Salim (67), Brysz Jakub i Ligęza Adam (77) ćwiczą na Kościuszki.Mam pytanie... czy ktoś ćwiczących od września br. na Kościuszki zgarnął jakąś nagrodę?
Bo po imionach słabo mi idzie identyfikacja
Widać kolegów początkujących też nie za bardzo znam.
Nie znam życia. Ukazały się. poklon poklon poklonJak znam życie, to nie ukażą się na stronie klubowej przed świętami.
Skoro już jestem przy głosie. Jak w tym tygodniu wyglądają treningi
Z góry thanks.
legendarny Cypis :wink:
Napisano Ponad rok temu
cypisku kochany :-) : jak przyjdziesz na mate to powiedz mi, że jesteś cypiskiem, dobrze?
bo juz wszystkich o to podejrzewam ostatnio. zaczalem sie nawet zastanawiac, czy to ja nie jestem cypis
Napisano Ponad rok temu
Żółwik :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witacje czy istnieje szansa zorganizowanie walki z waszym mistrzem Dudem ? jestem zainteresowany
LOL
Pewnie po szkole za blokiem kazdy przyprowada po 2 kumpli, do pierwszej krwi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witacje czy istnieje szansa zorganizowanie walki z waszym mistrzem Dudem ? jestem zainteresowany
za wysoko mierzysz, to nie jest takie proste walczyc od razu z samym mistrzem od tego sa jego uczniowie - niesmialo proponuje tutaj np. Tomka Drwala
PS jak z treningami na kosciuszki w tym tygodniu? sa czy nie ma?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A dlaczego pytasz wszystkich?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przyjdź na mate ktoś się napewno znajdzie na "najwyższym poziomie" :wink:
Grappling Kraków - zapraszamy na klapsa 8)
Napisano Ponad rok temu
zgłoszenia przyjmowane są SMSem pod numer 7221. ponadto proszę załączyć swoje CV, list motywacyjny i 3 zdjęcia (w kreacji wieczorowej, w bikini i topless).
komisja zbierze się pod koniec lutego i rostrzygnie czy jesteś odpowienidm kandydatem na walke z NASZYM MISTRZEM.
dziękuję za uwagę
przewodniczący komisji d\s sportowych w GK
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Seminarium z Jeffem Monsonem w Dublinie
- Ponad rok temu
-
Bolo i jego drugie życie...
- Ponad rok temu
-