Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Wszystkie są w formacie *.wmv - może trzeba dobrać "odtwarzacz"ej czemu nie działają mi filmiki

Napisano Ponad rok temu
Wszystkie są w formacie *.wmv - może trzeba dobrać "odtwarzacz"ej czemu nie działają mi filmiki

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 .
  .

Napisano Ponad rok temu
P.S. Przy okazji to zapytaj go jaki trening na siłowni jego zdaniem jest najbardziej optymalny dla MMA i sportów "chwytanych" ... :roll:

Napisano Ponad rok temu
 i wszytko wraca do normy
   i wszytko wraca do normy

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powiedziałbym - raczej nie ma co na to liczyć. Szans Nastuli upatrywałbym raczej w tym, w czym jest najlpeszy - na glebie. Tak się skłąda, ze obaj bracaia Emelianenkowie walczą tam stosunkowo słabo ( z całym szacunkiem dla Fedora), natomiast uderzanie w stójce mają opanowane znakomicie. Absurdem byłoby więc wymagac od Nastuli, aby podjał z Aleksandrem wymianę ciosów w stójce, czyli to, w czym jest mimo wszystko najsłabszy, a jego przeciwnik najlepszy.
Napisano Ponad rok temu
 )
  ) 

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Słabi to może oni są w parterze BJJ lub SW (choć i tego bym nie powiedział bo nie widziałem go na żadnych zawodach tego rodzaju) ale na pewno nie są słabi (szczególnie Fedor) w parterze MMA.

Napisano Ponad rok temu
Nie powiedziałem, ze są słabi. Moze źle to sformułowałem, ale oni obaj są raczej stójkowcami, na glebie walczą gorzej niż na górze. I co do Fedora, to jest opinia nie moja, tylko Minotauro.
w parterze obaj preferują raczej g'n'p niż walke typowo grapplerską.
i wyjasnij mi, co rozumiesz pod pojeciami: parter SW i parter MMA?

Napisano Ponad rok temu
Nie zapominajmy, że Alexander jest dwukrotnym mistrzem Rosji w sambo. Może to nie to samo co dwukrotne mistrzostwo świata i złoty medal olimpijski Nastuli, ale zawszeSłabi to może oni są w parterze BJJ lub SW (choć i tego bym nie powiedział bo nie widziałem go na żadnych zawodach tego rodzaju) ale na pewno nie są słabi (szczególnie Fedor) w parterze MMA.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu