Paweł Nastula vs Aleksander Emelianenko
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mod moze usunac ten temat.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wygrał trzy ostatnie walki - każdą w 30-stu pierwszych sekundach (James Thompson, Ricardo Morais i Rene Rooze). Żaden z tych zawodników nie jest z "najwyższej półki".... Wygral juz tak kilka razy...
turnplayer - prorok, czy co? :?Alex by TKO i 1rd.niestety tak bedzie.
Napisano Ponad rok temu
sranie w banieAlex by TKO i 1rd.niestety tak bedzie
a przepraszam to oni walkę bokserską stoczą ?Alex ma lepszy boks od Fedora,wiec nie widze mozliwosci zeby Pawel wygral
Napisano Ponad rok temu
a przepraszam to oni walkę bokserską stoczą ?
Nie stoczą,ale na pewno Pawłowi nie będzie łatwo go obalić. Większy zasięg ramion i warunki fizyczne mogą pogrążyć Nastka...ale jestem dobrej myśli mimo realizmu,który mną kieruje.
Napisano Ponad rok temu
Chętnie bym obejrzał ...
Napisano Ponad rok temu
Kawał chłopa ale nic więcej ...
Napisano Ponad rok temu
Nie stoczą,ale na pewno Pawłowi nie będzie łatwo go obalić. Większy zasięg ramion i warunki fizyczne mogą pogrążyć Nastka...ale jestem dobrej myśli mimo realizmu,który mną kieruje.
Czlowieku co ty z chonki spadles jaki wiekszy zasieg ramion????
Nastula jest mistrzem olipijskim w judo jak sie nie wda w wymiane to aleksander nie usoji wiecej niz kilka sekund!!!
Napisano Ponad rok temu
Alexander z choinki nie spadl... :roll:
a jezeli Paweł sciagnie go do parteru to tez nie jest powiedziane ze na bank wygra..
licze jednak na jego wole walki i wierze, ze mu sie uda 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kolego, a widziales ty kiedys jakas walke w mma? bo cos mi sie nie wydaje. Poza tym, jakbys mial klopoty z wyobraznia przestrzenna - to owszem, jak ktos ma 2m wzrostu to bedzie mial dluzszy zasieg ramion niz ktos kto ma troche ponad 1,8mCzlowieku co ty z chonki spadles jaki wiekszy zasieg ramion????
Nastula jest mistrzem olipijskim w judo jak sie nie wda w wymiane to aleksander nie usoji wiecej niz kilka sekund!!!
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Różnica nie jest duża, poza tym w zabawach chwytanych niższy zawodnik ma przewagę ...
Napisano Ponad rok temu
Mam troche inne dane - wedlug sherdoga Alex ma 198cm (a 12 cm roznicy to jednak jest sporo). Poza tym do chwytania wcale dojsc nie musi co pokazaly ostatnie walki Aleksa.Nastula ma 186 cm, a Alex 192 ...
Różnica nie jest duża, poza tym w zabawach chwytanych niższy zawodnik ma przewagę ...
Btw: jestem za Nastula i wierze we jego zwyciestwo, chcialem tylko udowodnic bezsens rozumowania incipita.
Napisano Ponad rok temu
Natomiast Nastula ma 185 cm ...
Napisano Ponad rok temu
nadal 7cm roznicy - to tak jakby stwierdzic ze pomiedzy 173 a 180 to w zasadzie niewielka roznica...Na stronie Pride'a jest podane 192 cm ...
Natomiast Nastula ma 185 cm ...
Napisano Ponad rok temu
Alex jest większy
Napisano Ponad rok temu
dorzuc do tego 10 kg przewagi na korzysc Aleksa. Jak stwierdzisz ze to tez niewielka roznica to ja nie mam pytanNiech Ci będzie ...
Alex jest większy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
co z biletami na ME do portugali dla osob ktore wygraly zawo
- Ponad rok temu
-
Artykuł o przygotowaniach Nastka do noworocznej gali PRIDE
- Ponad rok temu
-
Laonda Fight Night 04.12.2005
- Ponad rok temu
-
Wasze typy na Pride NYE 2005
- Ponad rok temu
-
Mikołajkowa noc Gladiatorów PRAGA-Wyniki
- Ponad rok temu
-
mikołajkowa noc gladiatorow czechy vs polska
- Ponad rok temu
-
Pride 2005 Itadaki - 31 grudzień
- Ponad rok temu
-
Mini Nog wyrywa mistrzostwo Brazyli .... w boksie !!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
Czy Marco Ruas umie mówić?
- Ponad rok temu
-
FEDOR vs. ZULU na NYE - oficjalne !!!!!!!!!!!!!!
- Ponad rok temu