Wyniki Cyklon Cup I, Poznań 4.12.2005
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...ten adres nie istnieje
Jednakże, wykorzystując jego ulotny status chciałbym Państwa przestrzec przed Panem starostą tatrzańskim mgr inż. Andrzejem Gąsienicą-Makowskim, który mnie okradł...
Kiedyś byłem właścicielem [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] starostwo powiatowe w Zakopanem zapragnęło zostać właścicielem domeny nadrzednej - tatry.pl, czego konsekwencją jest nabycie praw do domen podrzednych, w tym mojej. Aby zapewnić mnie, że wszystko pozostanie bez zmian, a ja nadal będę mógł korzystać z mojej własności i jednocześnie nakłonić do wyrażenia zgody na całą operację, dostałem pismo sygnowane: starosta tatrzański mgr inż. Andrzej Gąsienica Makowski treści:
"Zobowiązanie
Jako administrator domeny tatry.pl zobowiązujemy się do utrzymywania domeny [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i jej delegacji w domenie tatry.pl wobec firmy: [dane mojej firmy] i równocześnie zwracamy się z prośbą o wystosowanie do NASK-u zgody na przeniesienie delegacji domeny [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] z serwera NASK na serwer firmy [dane prywatnej firmy, z którą starostwo prawdopodobnie podpisało umowę o świadczenie odpowiednich usług]."
Skoro ktoś prosi, to dlaczego nie miałbym mu pójść na rękę? Teraz już wiem dlaczego - po nabyciu praw do domeny nadrzędnej starostwo przekazało ją prywatnej firmie, która umieściłą pod moim adresem własną stronę, ja zaś na prośbę o zwrot mojej własności dostałem pismo również sygnowane: starosta tatrzański mgr inż. Andrzej Gąsienica Makowski o następującej treści:
"Po wnikliwej analizie kwestii związanej z poddomeną [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i obecnej świadomości problemu Starostwo Powiatowe w Zakopanem postanowia nie delegować w/w poddomeny..."
dalej
"Podejmując tą decyzję mamy na uwadze dobro społeczności lokalnej ale również tych wszystkich, którzy z dobrodziejstwa Naszego regionu korzystając, mając zarazem na uwadze świadomość, że dbamy w ten sposób o Ich interesy."
Drogi Panie Starosto, proszę jedynie o zwrot mojej własności, którą zobowiązał się Pan opiekować. Jednocześnie infomuję, że jeżeli Pan poprosi, o czym Pan chyba nie pomyślał, to z radością umożliwię umieszczenia informacji starostwa pod moim adresem.
Z wyrazami szacunku,
Artur Grzymała
email: artur@poczta . pl
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam jerz.
Napisano Ponad rok temu
Krótki relaks przed występami:
jerz
Watson (znany też jako Kuba)
Całkiem fajna salka
Moja pierwsza walka już do końca:
Za zdjęcia dziękuje Bartkowi.
Więcej zdjęć nie mam niestety i nie wiem czemu tylko moja walka się załapała.
Pozdrawiam jerz
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
dobry trening grapplingu (luta livre)w warszawie szukam!!!!
- Ponad rok temu
-
Wikipedia - BJJ - ręce opadają....
- Ponad rok temu
-
bjj lurker in judo competition (filmik)
- Ponad rok temu
-
Gi
- Ponad rok temu
-
Campeonato Brasileiro Submission Cyclone - 11.12.2005
- Ponad rok temu
-
2 Puchar Berserkerów
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Łodzi
- Ponad rok temu
-
jaka masć na bolące stawy??
- Ponad rok temu
-
Paski
- Ponad rok temu
-
Treningi z mistrzem swiata BJJ w MMA Okninski Polska!
- Ponad rok temu