Pride 2005 Itadaki - 31 grudzień
Napisano Ponad rok temu
jak przegra trudno zarobio kase ja wygra to wszyscy bedziemy sikac po nogach i tyle
Napisano Ponad rok temu
WARRRRR PAWEŁ!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jedziesz Nastek !!! :twisted:
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Liczyłem że za drugim razem dadzą Pawłowi kogoś z nie-najwyższej półki, a tu lipa.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O to akurat możesz być spokojny.Ja martwię się o jedno,o kondycję Pawła.
Napisano Ponad rok temu
chujowa wiadomosc :?
Napisano Ponad rok temu
Pomimo tego, ze bedzie mial Pawel ciezka przeprawe, to wierze w niego i jesli tylko bedzie transmisja w polsacie sport (mam nadzieje), to nie ruszam sie w sylwestra z domu, chyba ze tam gdzie mam isc bedzie polsat sport Bede siedzial przed telewizorem i wrzeszczal ile fabryka dala "LEJ GO PAWEŁ!!!"... i mam nadzieje, ze nie bede osamotniony
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no pieknie kurwa pieknie... jednak szkoda ze nie walczy z Thompsonem lub Werdumem. z nimi mialby przynajmniej szanse. a tak to bedzie dobrze jak mu sie duza krzywda nie stanie. oczywiscie jestem za Pawlem, ale badzmy realistami...
chujowa wiadomosc :?
co do Thompsona to sie zgodze, że było by lepiej, ale przeciez Fabricio to świetny zawodnik myśle, że pokonałby Alexandra. Tak to zobaczymy konfrontacje parterowca czyli Pawła z bardziej stójkowiczem. jesli moge tak powiedziec hehe. Bedzie ciekawiej niż ciągła walka w parterze co podejrzewam było by miedzy Fabricio a Pawłem
Pozdrawiam
WAR PAWEŁ !!!
Napisano Ponad rok temu
Mam prośbę jeśli ktoś z Was ma jakieś klipy z tych krótkich walk, to niech tu wrzuci, chciałbym zobaczyć jacy byli przeciwnicy i jak polegli.
Mam nadzieję, że Nastula powalczy dłużej i pokaże dobrą walkę, choć bardzo mnie niepokoi ta stójka Emelianienki. W stójce w ogóle nie widzę szans Nastka, większą szansę ma w parterze, ale nie wielką, gdyż walczy z większym i cięższym przeciwnikiem (198 cm i 115 kg).
W każdym razie czekają nas emocje, chyba większe niż w pierwszej walce. Nastula na pewno jest lepiej przygotowany do walki. Problem tylko w tym, czy będzie w ogóle jakaś transmsja, bo sądzę, że Polsat Sport nie dostanie raczej cofniętej licencji, chociaż to jest jedyna stacja jaka mi przychodzi do głowy, jeśli chodzi o live Pride. Trudno raczej sobie wyobrazić, że np TVP3 czy TVN będzie transmitować i zgodnie z warunkami licencji promować ten "barbarzyński" sport.
Napisano Ponad rok temu
Problem tylko w tym, czy będzie w ogóle jakaś transmsja, bo sądzę, że Polsat Sport nie dostanie raczej cofniętej licencji, chociaż to jest jedyna stacja jaka mi przychodzi do głowy, jeśli chodzi o live Pride. Trudno raczej sobie wyobrazić, że np TVP3 czy TVN będzie transmitować i zgodnie z warunkami licencji promować ten "barbarzyński" sport.
Polsatowi Sport cofneli licencje? Czy mialo to zwiazek z poprzednim pokazywanym Pride?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No niestety, nie widzę żadnych szans Sad
Liczyłem że za drugim razem dadzą Pawłowi kogoś z nie-najwyższej półki, a tu lipa.
kurwa chlopaki ale wy macie poryte dekle....
TO NIE JEST SZKULKA NIEDZIELNA wpierdolilby jakiemus grubasow albo przerosnietemu azjacie
tego oczekujecie od nastka przygotowuje sie pod MMA z solidnym zespolem ma kolo siebie specjalistow jezeli zgodzil sie na walke to wie co robi
nie twierdze ze wygra mam taka nadzieje ale niech pokona kogos pokroju emilienki to wtedy bedzie sie o nim mowic jako o "naszym bohaterze"Yoshida czy nakamura tez bili sie z naprawde dobrymi so...
Napisano Ponad rok temu
no to teraz mozecie sie przekonac jak sam nastek widzi ta walke
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mini Nog wyrywa mistrzostwo Brazyli .... w boksie !!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
Czy Marco Ruas umie mówić?
- Ponad rok temu
-
FEDOR vs. ZULU na NYE - oficjalne !!!!!!!!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
Temat z przymróżeniem oka - ;-)
- Ponad rok temu
-
FIRMA PIT BULL WEST COAST poszukuje dystrybutorów odżieży!!!
- Ponad rok temu
-
Dzieci w MMA!!!
- Ponad rok temu
-
Dwie nowe walki na karcie PRIDE NYE
- Ponad rok temu
-
Punkty Witalne Czlowieka
- Ponad rok temu
-
CRO-COP