Treningi z mistrzem swiata BJJ w MMA Okninski Polska!
Napisano Ponad rok temu
Od jutra (05.12) przez prawie 3 miesiace Xarpinho bedzie prowadzil codziennie zajecia z brazylijskiego jiu jitsu oraz submission wrestling. Treningi odbywac sie beda 2 x codziennie od poniedzialku do czwartku oraz w 1 x piatek na sali judo Gwardii Warszawa ul. Racławicka 132B w godzinach:
Poniedzialek - Czwartek:
13.30 - 15.00
19.30 - 21.00
Piatek:
19.30 - 21.00
Koszt - 75 zl miesiecznie (9 treningow tygodniowo)
Wszelkie dodatkowe informacje mozna uzyskac u Mirka Okninskiego tel. 0606 535 883
Pozdrawiam
Pawel Mistewicz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jaka bedzie cena w pozostalym okresie ?
zajecia beda prowadxzone przez 3 miesiace ? z tego co sie orientuje Xaropinho wylatuje do Brazylii 20 lutego
Napisano Ponad rok temu
ZBAWIENNY WPŁYW KONKURENCJI I WOLNEGO RYNKUco się w tej Wawie ostatnio dzieje :wink: ... Normalnie mamy serial "Sem i przyjaciele" ... 8) A wszystko to w jeden miesiąc...
Napisano Ponad rok temu
z tego co slyszalem zajecia z Xaropinho maja kosztowac 75 zl tylko w grudniu.
jaka bedzie cena w pozostalym okresie ?
zajecia beda prowadxzone przez 3 miesiace ? z tego co sie orientuje Xaropinho wylatuje do Brazylii 20 lutego
Ponizej zamieszczam odpowiedzi otrzymane od Mirka Okninskiego na twoje pytania:
Na dzien dzisiejszy cena treningow od stycznia jest jeszcze nie ustalona.
Jezeli chodzi o pobyt Xarumpinio to rzeczywiscie wraca do Rio 20 lutego wiec bedzie w Warszawie niecale 3 miesiace. Jednak po jego wyjezdzie treningi w grupie zaawansowaniej i poczatkujacej beda dalej prowadzone przez innego instruktora/zawodnika z brazylii.
W sprawie szczegolowych informacji prosze kontaktowac sie Mirkiem Okninskim tel. 0606 535 883
Pozdrawiam,
Pawel Mistewicz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
btw dzisiaj na treningu strasznie mnie mistrz sponiewierał...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poza tym my mamy Brazylijczyka codziennie
Napisano Ponad rok temu
Myślisz, że u was Brazylijczyk będzie siedział przez 10 lat? Też wyjedzie i będziecie szukać nowego,raczej logiczne.
Napisano Ponad rok temu
No fajnie. Ale co to za roznica. Tu mistrz swiata, tu mistrz tego to tamtego. Ja dla przykladu bym wolal, aby mnie uczyl trener tego b r a z y l i j c z y k a. Jak sie nie wlozy wiele ciezkiej pracy w treningi i nie wyleje sie litrow potu to nie pomoze zaden b r a z y l i j c z y k.
Ze dwie popularne teraz sekcje w widoczny sposob konkuruja z soba to dobre i zrozumiale. Niedlugo wszystko sie ustabilizuje, ceny sie zrownaja i konkurencja sprowadzi sie do tego, kto bardziej dba o swoich uczniow.
Ale dziwi mnie tylko zachowanie cwiczacych. Widac sekcje dbaja o kase, o tanie ciuszki o fajne seminaria, ale nie dbaja o lojalnosc swoich cwiczacych... To mi przypomina mojego kolege i promocje z telefonami. Mial zawsze telefon na karte w erze. Potem idea zrobila jakas promocje, wyrzucil karte i kupil karte idei. Za 2 miesiace Heyah mialo jakas promocje
i znowu wywalil karte lub ja sprzedal i zakupil karte Heyah. I takie sytuacje sa do teraz.
Efektem tego jest to, ze kolega co poltora miesiaca zmienia numer telefonu co nas wszystkich cholernie irytuje. A na calych przeskokach raczej niezaoszczedzil, bo duzo nie dzwonil, a wiecej pewnie wydal na zestawy startowe...
Po drugie, ze sie cwiczy w najlepszej sekcji to wcale nie znaczy, ze jest sie najlepszym zawodnikiem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Limerick BJJ
- Ponad rok temu
-
ochraniacze na kolana
- Ponad rok temu
-