Patrzę... przecieram oczy i... nie wierzę...
Napisano Ponad rok temu
Wypuścili nową serie latarek Guardsman. Pośród nich znajdują się między innymi trzy typy z Luxeonami o mocy 1W (MT100SL), 3W (MT300SL) i 5W (MT500SL), które zasilane są z dwóch baterii AA 8O
Reszta to modele z żarówkami xenonowymi, kombinacje z normalnymi ledami i hybrydy.
Pomyśleli nawet by zaprojektować korpusy, które się nie toczą 8O
Opis poszczególnych [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Niestety dotychczasowe doświadczenia z ich produktami nie napawają specjalnym optymizmem co do jakości wykonania, jednak fakt, że komuś chciało się wreszcie pomyśleć i zaprojektować troszkę inaczej obudowę oraz wsadzić do wyrobu elektronikę (myślę, że taka musi w modelach z Luxeonami być) świadczy o tym, że chłopaki jednak sie rozwijają
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chodzi o to, że nie mogłem w pierwszej chwili uwierzyć, by chłopaki wogóle wpadli pomysł zastosowania jakichkolwiek zaawansowanych rozwiązań w swoich wyrobach. Gdyby cena tej zabawki z luxeonem 5W okazala się przystępna, to wziąłbym ją i zrobił mały tuning, oczywiście gdyby okazał się konieczny.
Wspomnianej przez Ciegie latarki L-L używam już od dłuższego czasu (zresztą używalem tyż innych modeli tej firmy) i choć wcale nie jest technicznie zaawansowana to ją lubię oraz uważam za całkiem użyteczną. Teraz noszę się z zamiarem zakupu L-L David 19 na pojedynczego paluszka. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poza serwisem wogóle nie radzę od nikogo kupować, ten przynajmniej jak twierdzisz wysyła. :wink:
Co do Davida, to chciałbym sobie to załatwić przez takiego jednego kolesia, który dość często jest u Niemiaszków, zawsze taniej mi wyjdzie jak na Togo, a nawet chyba taniej niż u tego faceta. Swego czasu koleś ściągnął mi dość tanio Magica, który moim zdaniem jest tyż fajnym sprzętem, biorąc pod uwagę to, co udało się producentowi wyciągnąć z leda jak i jego długi czas pracy na komplecie baterii. K... po co ja do niego kupwałem akumulatory?!.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Taktyczny ;) telefon
- Ponad rok temu
-
the orb raw led - przesyłka
- Ponad rok temu
-
Apteczka
- Ponad rok temu